Квітень 2014. Конференції, конференції, конференції ...

08 тра 2014

logo

Традиційно весна - час ділових зустрічей та обміну досвідом. Буквально відразу після того як наша компанія провела у Києві конференцію з мобільного банкінгу, представники CS взяли участь ще у двох великих заходах для банківського сектора.

22 квітня в Москві пройшла IV Міжнародна конференція «Мобільні фінанси 2014» (MobiFinance-2014). У її роботі взяли участь понад 300 делегатів - представники банків, операторів стільникового зв'язку, електронних платіжних систем, розробників устаткування та програмного забезпечення, постачальників різних послуг для сфери мобільних фінансів. Компанію CS представляли на конференції Аліна Оверчук та Віра Савченко, фахівці департаменту фронт-офісних рішень.

Mobi_Moscow

Велику увагу на конференції було приділено практичним аспектам створення, впровадження та використання сучасних мобільних технологій у фінансовій сфері.

Ця тема також знайшла своє відображення у Конференції «Електронні та мобільні фінанси в Україні», яка пройшла в Києві 25 квітня. Державне регулювання електронних платежів, практичний досвід просування корпоративного мобільного банкінгу, можливості мобільного гаманця з підтримкою NFC-технологій, безпека електронних банківських транзакцій - ці та інші питання опинилися у центрі уваги учасників зустрічі.

В цілому квітень видався досить цікавим та насиченим. Сподіваємося на продовження ділових контактів.

Підпишіться на розсилку