CS: проект впровадження АБС Б2. UNIBANK Молдова

17 гру 2013

184939"UNIBANK" – банк Молдови, що динамічно розвивається, прийняв стратегічне рішення про впровадження автоматизованої банківської системи Б2/

В рамках проекту було внесено зміни в ядро ​​системи, що дають можливість реалізовувати різноманітні схеми ведення бухгалтерського обліку, стосовно до вимог законодавства різних країн. Це дозволило цілком адаптувати систему до плану рахунків Молдови та ухваленої в країні бухгалтерської моделі.

На базі АБС Б2, в UniBank, окрім стандартного для України функціоналу системи реалізовані нові сервіси і підсистеми: формування звітності, розрахунку і формування резервів відповідно до вимог МСФЗ, взаємодія з податковою адміністрацією в режимі онлайн, картковий бек-офіс.

Крім того, в процесі адаптації АБС Б2 для Молдови, в деякі стандартні підсистеми внесені корисні доопрацювання, які розширили та покращили функціональність і базової версії АБС Б2. Реалізовані модулі можуть бути цікаві не тільки закордонним банкам, але і фінансовим установам всередині країни.

«Зі свого боку хочемо подякувати співробітникам UniBank за професіоналізм, оперативність і високий рівень відповідальності при проведенні складних робіт з впровадження. Сподіваємося, що наша довготривала співпраця для всіх буде плідною і ефективною», – зазначив керівник київського представництва Компанії CS Володимир Лапа.

«Професійна робота команд розробки та впровадження компанії CS дозволили банку в мінімальні строки не тільки перейти на сучасну багатофункціональну інформаційну банківську систему, але й одночасно впровадити кращі методи і практики банківського бізнесу, вже випробувані на інших ринках», – прокоментував віце-презідентUNIBANK Молдова Геннадій Черней.

Про КБ "UNIBANK" А.О.

КБ "UNIBANK" А.О. – один із стабільних банків Молдови, що динамічно розвивається. Він універсальний за спектром своєї діяльності та видами пропонованих послуг. Його структура охоплює найважливіші фінансово-промислові центри Республіки Молдова і включає понад 50 пунктів надання послуг, розташованих у безпосередній близькості від клієнтів.

Підпишіться на розсилку