Компанія CS провела партнерську конференцію спільно з корпорацією Oracle

15 сер 2013

logo

24-28 липня, 2013 року в Oracle Customer Visit Center (м. Лінлітгоу, Шотландія) відбулася партнерська конференція компаній CS і Oracle.

Конференція була присвячена результатам проведеного тестування програмного забезпечення компанії CS на продуктах корпорації Oracle.

Тестування відбувалося 7-20 липня 2013 року за участю провідних фахівців компанії CS і включало в себе:

- Тестування АБС Б2 на Oracle Exadata;
- Навантажувальне тестування JetB2 на Oracle WebLogic Server

Окрім представників CS, в рамках конференції, з доповіддю "Oracle: стратегія і бачення" виступив Грем Керр, представник компанії Oracle з просування Інженерних систем.

Також, учасники конференції мали можливість на практиці ознайомитися з устаткуванням Oracle в рамках відвідування дата-центру Oracle Solution Center, де і проходило тестування АБС Б2 на Oracle Exadata та JetB2 на Oracle WebLogic Server, і дата-центру, що забезпечує внутрішні потреби Oracle в регіоні.

Захід відвідали ключові та потенційні замовники компанії, а також компанії-партнери.

Окрім офіційної частини заходу, учасникам була надана велика культурна програма, яка включала в себе відвідування старовинних замків та історичних місць Единбурга та Стерлінга. Завершенням став сплав по найкрасивішому і найбільшому озеру Шотландії - Лох-Ломонд.

Результати тестування систем компанії CS на продуктах корпорації Oracle будуть анонсовані в рамках технологічного семінару, який відбудеться 12 вересня 2013 конференц-залі готелю «Воздвиженський» о 14:00.

Партнерські відносини з корпорацією Oracle


Компанія CS вже понад десять років є партнером корпорації Oracle - найбільшим виробником корпоративного програмного забезпечення: систем управління базами даних, інструментів для розробки баз даних, а також ERP-систем.

У 1999 році керівництвом компанії CS було ухвалене рішення щодо переходу на СУБД Oracle.

У 2000 році компанія стала офіційним партнером Oracle.

З року у рік, удосконалюючись у застосуванні технологічної платформи Oracle, наша компанія домагається заслуженого визнання і високих нагород. У квітні 2007 року на щорічній партнерській конференції ORACLE OPN Days, яка відбулася на о. Родос (Греція), компанія CS була названа «Кращим розробником року ORACLE» у регіоні Східна Європа та СНД - першою серед українських розробників, обійшовши представників 30 країн регіону.

З 2010 року CS - володар найвищого партнерського статусу Oracle - Platinum Partner.

Підпишіться на розсилку