CS&HP: Партнерська конференція 2013

17 тра 2013

logo

18-21 квітня, 2013 року у HP EMEA Customer Center (м. Беблінген, Німеччина) відбулась партнерська конференція компаній CS та Hewlett-Packard (HP). Захід відвідали представники найбільших банків України та компаній-організаторів.

В рамках конференції учасникам були представлені галузеві рішення і моделі компанії HP для банківського сектора, а також проміжні результати тестування систем компанії CS на Enterprise-продуктах HP.

«Презентація нових продуктів компанії HP  в HP EMEA Customer Center, які дозволяють вийти на новий рівень в розвитку інфраструктури і бізнесу підприємств справила на мене незабутнє враження. Цінно те, що всі тестові дані були узяті з реального образу, таким чином, можна побачити правдоподібну картинку максимальних навантажень і оптимального технічного рішення для успішної безперервної роботи АБС Б2», - прокоментувала Ганна Савлук, начальник відділу фінансового контролю ІТ Альфа-банку.

Окрім офіційної частини заходу, учасникам була надана велика культурна програма, що включала відвідання старовинних замків і історичних місць Гейдельберга, Ротенберга і Штутгарту.

Завершуючою точкою конференції стало відвідання музеїв  «Mercedes Benz» і «Porsche», а також  Stuttgart Spring Festival 2013.

Результати тестування систем компанії CS на продуктах компанії HP будуть презентовані  в рамках технологічного семінару, який відбудеться 24 травня 2013 у конференц-залі готелю «Воздвіженський» у 15:00.

Підпишіться на розсилку