Зарплатний проект з iFOBS.eSalary - гарантія залучення нових клієнтів

27 тра 2015

[Зарплатний проект з iFOBS.eSalary - гарантія залучення нових клієнтів]

Програмні рішення від компанії CS давно стали для банків надійним інструментом для залучення нових та задоволення запитів існуючих клієнтів.Так, практично всі компанії, незалежно від розміру та форми власності, прагнуть швидко і зручно організувати виплату заробітної плати своїм співробітникам.

Спеціально з цією метою компанія CS розробила модуль iFOBS.еSalary у складі інтернет-банкінгу iFOBS. Функціональність модуля успішно використовується багатьма банками України, серед яких Альфа-Банк, ВТБ, ОТП Банк, Кредобанк, Ощадбанк Росії, Фінансова Ініціатива, Платинум Банк та інші.

iFOBS.еSalary допомагає банкам ефективно залучати нових клієнтів - зокрема, як повідомляється на сайті Альфа-Банку, більше 250 компаній з початку поточного року обрали цей банк (а отже й iFOBS.еSalary) для обслуговування своїх зарплатних проектів.

Використовуючи систему інтернет-банкінгу iFOBS, клієнт може обслуговувати списки своїх співробітників, відправляти запити на відкриття для них карткових рахунків, формувати і підписувати зарплатні відомості, відстежувати стан їх обробки у банку.

У виграші всі - банк надає своїм клієнтам затребуваний сервіс; для підприємства спрощується процес нарахування заробітної плати, а співробітники оперативно отримують свою зарплату на картку. Крім того, зарплатна картка може автоматично надавати новому клієнтові доступ до системи інтернет-банкінгу та інших сервісів банку, збільшуючи таким чином число активних користувачів.

Постійно зростаюча популярність модуля iFOBS.еSalary в черговий раз свідчить про те, що розробки компанії CS надають банкам можливість залучати нових клієнтів і обслуговувати їх на найвищому рівні.

Підпишіться на розсилку