Інвестиційно-трастовий банк: інвестиції в технології

12 лют 2014

itbПАТ «Інвестиційно-трастовий банк» і компанія CS повідомляють про успішне завершення проекту з впровадження програмних продуктів CS для комплексної автоматизації банківського бізнесу.

В серпні 2013 року НБУ зареєстрував новий банк - ПАТ «Інвестиційно-трастовий банк», а в жовтні того ж року було завершено впровадження програмних продуктів компанії CS – автоматизованої банківської системи Б2 (АБС Б2) і системи інтернет-банкінгу iFOBS.

Системи АБС Б2 і iFOBS по праву можна назвати візитівками компанії CS.

Саме їх вибирає абсолютна більшість українських банків для старту своєї діяльності.

АБС Б2 забезпечує комплексну автоматизацію діяльності банку, є повноцінним інструментом ведення банківського бізнесу і дозволяє автоматизувати широкий спектр бізнес-процесів і фінансових інструментів банку. На сьогоднішній день АБС Б2 експлуатується в 73 банках України.
    
Система інтернет-банкінгу iFOBS призначена для обслуговування клієнтів банку – юридичних осіб. Найважливішими перевагами системи є надійність і безпека. Сьогодні iFOBS впроваджений у 52 українських
банках.
 
Олександр Подолянко, Голова Правління ПАТ «ІНВЕСТИЦІЙНО-ТРАСТОВИЙ БАНК»

Банк націлений на динамічний планомірний розвиток, однією з складових якого є сучасні високотехнологічні рішення в області автоматизації. Співпраця з компанією CS в даному питанні є виваженим і обґрунтованим вибором банку».

ПАТ «ІНВЕСТИЦІЙНО-ТРАСТОВИЙ БАНК»

ПАТ «Інвестиційно-трастовий банк» зареєстрований НБУ 30 серпня 2013 року (ліцензія Національного банку України № 270 від 30.08.2013 р.). Статутний капітал банку становить 129 млн. грн. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. ПАТ «Інвестиційно-трастовий банк» є універсальною банківською установою.

Підпишіться на розсилку