Компанія СS спільно з компаніями Oracle та MUK провела семінар «Сучасні рішення для автоматизації банківської діяльності»

27 лют 2014

logo

20 лютого 2014 року у конференц-залі готелю «Flowers Hotel» (м. Кишинів, Молдова) відбувся семінар «Сучасні рішення для автоматизації банківської діяльності».

Організаторами семінару виступили компанія CS спільно з компаніями Oracle та MUK.

Під час семінару фахівці компанії СS презентували свої рішення для автоматизації банківської діяльності, а також розповіли про досвід впровадження цих рішень у зарубіжних банках і зокрема в банках Молдови.

У своїх доповідях представники компаній Oracle та MUK розповіли про переваги своїх спеціалізованих рішень для банківського сектору.

Ключові теми, розглянуті на семінарі:

- Рішення компанії CS для автоматизації банківської діяльності;
- Досвід реалізації проекту впровадження систем CS у банках Молдови;
- Технології Oracle для банківського сектору.

У семінарі взяли участь представники 9 з 14 банків Молдови, серед яких Unibank та FinComBank - клієнти компанії CS.

КБ "UNIBANK" А.О. - один зі стабільних банків республіки Молдова, що динамічно розвиваються, універсальний за спектром своєї діяльності та видами пропонованих послуг.
У Unibank успішно працює флагманський продукт компанії СS - автоматизована банківська система Б2, яка при впровадженні була цілком адаптована до плану рахунків Молдови та прийнятої в країні бухгалтерської моделі.

FinComBank S.A. є одним з провідних універсальних комерційних банків Молдови, який надає широкий спектр корпоративних та інвестиційних банківських послуг місцевим та іноземним громадянам.

Фахівцями компанії СS в FinComBank впроваджена в промислову експлуатацію система інтерактивного обслуговування клієнтів iFOBS.

«Впродовж минулих років компанія Oracle посилила свої позиції на ринку за рахунок випуску кращого в класі серверного обладнання та програмного забезпечення. Це дозволяє запропонувати партнерам і замовникам як високо-інтегровані, так і модульні рішення для бізнесу, - зазначив Всеволод Валіхметов, директор представництва МУК в Республіці Молдова. - Група компаній МУК в якості дистриб'ютора Oracle готова підтримати рішення будь-якої складності від системних інтеграторів, надаючи найкращі умови ліцензування ПО, до серверів і систем збереження даних Oracle. Ми будемо раді бачити, як рішення Oracle служать вашому бізнесу».

«Семінари, де ми можемо зустрітися з нашими партнерами і замовниками, - це та продуктивна середа, в якій ми зацікавлено обмінюємося досвідом та знаннями з іншими фахівцями.

Досвід роботи з банками Молдови - це взаємовигідне співробітництво. Ми розширюємо й удосконалюємо функціональності систем компанії, підвищуємо кваліфікацію наших спеціалістів, оскільки кожна наша система при впровадженні проходить найретельніший процес адаптації до прийнятих в країні вимог державних органів до банківської, податкової, бухгалтерської та фінансової діяльності.

Висловлюємо банкам Молдови, які взяли участь у конференції, свою щиру подяку. При розробці наших систем ми використовуємо кращі промислові рішення та світові технології, тому можемо гарантувати, що довіривши нам автоматизацію вашого бізнесу, ви забезпечите собі позиції лідерів на фінансовому ринку», - прокоментував Дмитро Радченко, директор компанії СS.

oracleКорпорація Oracle вирішує складні завдання з управління інформацією у державній та діловій сфері впродовж трьох десятиріч у всьому світі, зробивши свою базу даних найвідомішою у світі СУБД для збору та управління інформацією.

Корпорація Oracle завжди була новатором в технологіях, першими реалізовуючи більшість найуспішніших у галузі концепцій управління даними, включаючи інтегровані можливості управління сховищами даних, підтримку різноманітних типів даних, а також революційну технологію grid-обчислень Oracle.

Logo-MUKГрупа компаній МУК - міжнародний холдинг, найбільший ІТ-дистрибутор на території країн СНД.

Компанія розпочала свою діяльність в Україні в 1997 році. Сьогодні партнерами МУК є більш 1300 компаній в таких країнах, як Азербайджан, Вірменія, Білорусь, Грузія, Казахстан, Республіка Молдова, Росія та Україна.

Основний напрямок діяльності МУК - дистрибуція апаратних і програмних рішень, високо інтегрованих комплексів, периферійного і мережевого устаткування. При цьому фахівці МУК активно беруть участь у розробці та впровадженні проектів, надаючи комплекс додаткових послуг для своїх дилерів, що дозволяє говорити про МУК як про унікальну компанії, що розвиває модель «Value-Added Distribution». З перших кроків на ринку компанія орієнтувалася на лідерів світової ІТ-індустрії. В даний час в портфель групи компаній МУК входить продукція більше 50 виробників, серед яких Alcatel-Lucent, Cisco, DELL, EMC, Fujitsu, Hitachi Data Systems, HP, IBM, Oracle, Microsoft, Veeam, VMware.

За час роботи МУК значно збільшила обсяги продажів і неодноразово відзначалась стратегічними партнерами за успішний розвиток дилерських мереж. МУК завжди готовий до нового і цікавого співробітництва, постачаючи на ринок тільки високоякісну продукцію від провідних виробників.

Підпишіться на розсилку