Технічна підтримка компанії СS: оперативність у дії

24 вер 2014

[Технічна підтримка компанії СS: оперативність у дії]

bi_logo

Для технологічного забезпечення розвитку бізнесу замовника, його стабільної роботи програмне забезпечення має бути гнучким та масштабованим, відповідати актуальним вимогам регулятивних органів.

Програмне забезпечення компанії СS гарантує виконання вимог законодавства. У складних економічних умовах, що супроводжуються численними змінами у нормативній базі, потрібні своєчасні та оперативні доробки. Співробітники компанії приділяють велику увагу аналізу, постановці, реалізації та супроводу доробок, виконують їх у найкоротші терміни і з максимально можливою якістю. Кожна доробка проходить кілька рівнів тестування до безпосередньої передачі кінцевому користувачеві. Також компанією безперервно виконуються роботи з оптимізації та модернізації існуючої функціональності, ведеться розробка нових підсистем і розширення можливостей системи.

За 3 квартали 2014 року в АБС Б2 була виконана реалізація великої кількості доробок системи у зв'язку зі змінами законодавства. Особливої ​​уваги заслуговують:
- ддоробки системи згідно Постанови №180 від 31.03.2014 «Про внесення змін до Положення про встановлення офіційного курсу гривні ...»;
- зміни, що вносяться регулятором до режимів валютного регулювання;
- доробки відповідно до змін у Податковому Кодексі України, виконані для оподаткування доходів від капіталу;
- численні зміни у алгоритмах розрахунку нормативів та файлах статистичної звітності, що надається до НБУ та ін.

 З повним списком реалізованих доробок ви можете ознайомитися за посиланням.

Підпишіться на розсилку