CS::WTM в АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ»

03 лют 2014

61918Завершено впровадження системи «CS::Working Time Measurement»(CS::WTM) в АТ «Сбербанк Росії».

Дана система призначена для розрахунку робочого часу, що витрачається менеджерами напряму «масовий сегмент», на виконання типових банківських операцій (відкриття/закриття рахунку, укладення договору, неторгові операції тощо).

Підготовка необхідних аналітичних даних проводиться на базі сховища CS::BI, в якому консолідуються вихідні дані OLTP систем: АБС Б2, CRM Siebel, Системи емісії і роздрібного обслуговування «IS-Card».

Отримані системою «CS::WTM» показники дозволяють банку провести розрахунок KPI діяльності напряму «масовий сегмент».

Одним з ключових чинників успішного впровадження проекту було чітке технічне завдання і постійна підтримка проектної групи Центру Компетенції банку.

Як відзначають в Сбербанку Росії, система дає Банку перевагу оперативного виконання аналізу навантаження та утилізації робочого часу менеджерів, дозволяє виділяти і, як наслідок, оптимізувати трудомісткі операції, таким чином вивільняючи додатковий операційний час для продажу.
 
Про банк

АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» (Україна) – універсальний комерційний Банк, який надає повний спектр банківських послуг усім категоріям клієнтів. Банк входить до десятки найбільших фінустанов країни за розміром активів згідно з даними НБУ. Мережа регіональних відділень АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» станом на 25.12.2013 р. налічує 210 відділень. АТ «СБЕРБАНК РОСІЇ» є 100% дочірнім банком ВАТ «Сбербанк Росії» (Російська Федерація).

АТ «Сбербанк Росії». Ліцензія НБУ №198 від 12.10.2011 р. Всі види банківських послуг.

Офіційний сайт банку – www.sberbank.ua.

Підпишіться на розсилку