CS на XIV Міжнародній конференції «Платежі, картки & інноваційні технології»

20 бер 2014

[CS на XIV Міжнародній конференції «Платежі, картки & інноваційні технології»]

 

 

logo_small

 

Компанія CS взяла участь у XIV Міжнародній конференції «Платежі, картки & інноваційні технології», яка відбулась 4-7 березня 2014 року в «Radisson Blu Resort», Буковель, Україна. Організатор конференції - Асоціація «ЕМА».

Міжнародна конференція ЕМА «Платежі, картки & інноваційні технології» – це професійний спеціалізований галузевий форум для директорів департаментів, керівників управлінь банків з роздрібного бізнесу, на якому презентуються дистанційні проекти та продукти, обговорюється розвиток новітніх технологій, операційна підтримка та маркетинг.
 
Загалом в конференції взяли участь понад 80 провідних фахівців банківської сфери з України, Росії та країн Європи. Темами для обговорення стали технології дистанційного банкінгу, інформаційна безпека, кредитні інновації, платіжні інструменти, інноваційні продукти, операційні ризики та багато іншого.

Серед доповідачів були фахівці українських та російських ТОП-10 банків, представники міжнародних консалтингових агентств і відомих компаній-інноваторів, серед яких і компанія СS. Співробітники департаменту фронт-офісних систем – Аліна Оверчук, Олена Головко та Антон Лапа – виступили з презентаціями, присвяченими інтеграційним рішенням компанії CS і безпеці даних в системах дистанційного банківського обслуговування.

«Не зважаючи на те, що конференція проходила в такий складний час, відбувся вельми корисний для нас, як для компанії-розробника, обмін інформацією. Було цікаво поспілкуватись з колегами з банків, почути думку наших замовників про ситуацію на ринку платіжних карток, довідатися про нові вимоги цього ринку, поділитись власним досвідом, – каже Аліна Оверчук. – Дякуємо організаторам та учасникам за можливість професійного спілкування!»

З фото-звітом про конференцію можна ознайомитись на офіційній сторінці компанії CS в Facebook.

Підпишіться на розсилку