Ефективний діалог з клієнтом

28 лип 2015

[Ефективний діалог з клієнтом]

Компанія CS в своїй роботі орієнтується, перш за все, на клієнта - його потреби, інтереси, очікування. Це дозволяє нам створювати програмне забезпечення, яке не тільки базується на самих передових технологіях, але і відповідає найвищим вимогам кінцевих користувачів.

Але ми не стоїмо на місці - ми прагнемо підвищити рівень задоволеності клієнтів, зокрема, ми удосконалюємо свої навики в наданні кваліфікованої допомоги замовникам під час роботи з нашою продукцією.

З цією метою для спеціалістів служби технічної підтримки фронт-офісних систем у липні був організований тренінг «Ефективний діалог - позитивний імідж компанії».

Більша частина тренінгу була побудована на розігруванні робочих діалогів «клієнт - співробітник служби підтримки». Під час тренінгу всі учасники мали можливість побувати в ролі клієнта та зі сторони оцінити, наскільки ефективним і комфортним було спілкування, і що можна поліпшити, щоб клієнт отримав максимально повну інформацію щодо свого питання і залишився повністю задоволений обслуговуванням.

20150718_122456

З основними інструментами ведення ефективного діалогу наших спеціалістів знайомила досвідчений бізнес-тренер Олена Лисих. Всі учасники тренінгу отримали від Олени індивідуальний зворотний зв'язок щодо персональних особливостей ведення діалогу та професійні поради, які знадобляться в роботі служби підтримки.

20150718_122714


Учасники тренінгу дякують організаторам цього заходу і висловлюють впевненість у тому, що отримані знання та навики дозволять їм ще краще відчувати і чути кожного клієнта.

 

Підпишіться на розсилку