«Промислово-Фінансовий Банк» – новий партнер CS

15 вер 2016

[«Промислово-Фінансовий Банк» – новий партнер CS]

pfb_bank

 

У «Промислово-Фінансовому Банку» запущено комплекс програмних рішень компанії CS, і здійснено перехід на новий картковий бек-офіс. Проект був реалізований за чотири місяці.

«Промислово-Фінансовий Банк» прийняв рішення модернізувати свій ІТ-ландшафт в 2016 році, і вже влітку в банку були впроваджені ключові рішення компанії CS – автоматизована банківська система (АБС) Б2, система управління персоналом і розрахунку заробітної плати HRM&Payroll::eCSpert і інтернет-банкінг iFOBS для юридичних осіб.

Одним з впроваджених в банку модулів АБС Б2 став B2::Cards – картковий бек-офіс. Його впровадження дозволило «Промислово-Фінансовому Банку» організувати пряму інтеграцію АБС Б2 і процесингового центру ПУМБ, що в свою чергу спростило та прискорило виконання бізнес-процесів, які обслуговують готівкові та безготівкові операції клієнтів з використанням пластикових карт.

Відтепер всі налаштування та продукти ведуться в єдиному середовищі, а інформацію про продукти і картки клієнта можна побачити в АБС Б2. Завдяки цьому процес побудови звітності для ФГВФО і НБУ значно спростився.

Для автоматизації всього спектра операцій карткового бек-офісу в «Промислово-Фінансовому Банку» окрім підсистеми емісії карт була запущена підсистема карткової логістики, за допомогою якої в будь-який момент часу можна відстежити стан і місцезнаходження емітованої пластикової карти.

Функціонал модуля системи інтернет-банкінгу iFOBS – eSalary – дає можливість клієнтам банку повноцінно працювати з зарплатними проектами, зараховуючи зарплату на картки своїм співробітникам і замовляти нові картки.

«Промислово-Фінансовий Банк» став першим в Україні банком, де була впроваджена підсистема торговельного еквайрингу. Раніше дана підсистема працювала тільки в версії АБС Б2 для банків Молдови, але фахівці компанії CS адаптували її і для українського ринку.

Тарас Дмитрущак, провідний аналітик по картковому напрямку компанії CS, зазначив:

«Не дивлячись на те, що модуль карткового бек-офісу B2::Cards з'явився в АБС Б2 відносно нещодавно, він активно розвивається, і у нас є чіткі плани на майбутнє щодо його розвитку.
Окремо хочеться подякувати фахівцям карткового відділу «Промислово-Фінансового Банку» за їх професіоналізм та допомогу у впровадженні».

Про Банк

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПРОМИСЛОВО-ФІНАНСОВИЙ БАНК» працює на фінансовому ринку країни з 1997 року, є універсальним банком і відноситься до міжрегіональних установ (представлений в містах Кременчук та Київ). Відповідно до Рішення Комітету з питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду платіжних систем ПАТ «ПФБ» віднесено до II групи (частка активів менше 0,5% активів банківської системи), в якій установа займає 60 позицію. ПАТ «ПФБ» стабільно здійснює прибуткову діяльність, неухильно дотримується платіжної дисципліни, без затримок проводить клієнтські платежі та своєчасно повертає депозити своїм вкладникам. Банк займає міцну ринкову позицію в м. Кременчук, маючи усталену клієнтську базу в зазначеному регіоні.

Підпишіться на розсилку