Інтерфейси АБС Б2 для прямих погашень в ОТП Банку

10 жов 2014

[Інтерфейси АБС Б2 для прямих погашень в ОТП Банку]

otpbank_logo

Влітку поточного року фахівцями компанії CS було завершено проект по розробленню інтерфейсів АБС Б2 для прямих погашень.


В рамках проекту були розроблені програмні інтерфейси АБС Б2, які дозволили ОТП Банку включити примірник АБС Б2, що використовується для споживчого кредитування, в загальну платіжну систему банку. Даний механізм дозволив автоматизувати міжсистемні та міжбанківські платежі, що значно скоротило кількість ручних операцій на всіх стадіях процесу споживчого кредитування та розрахунків з торговими партнерами.

У клієнтів ОТП Банку з'явилася можливість безпосередньо вносити кошти на індивідуальні рахунки для розподілу по своїх кредитах, що зменшило час проходження коштів на погашення кредитів і знизило відсоток сум до з'ясування.

Також були реалізовані механізми агрегації фінансових даних та вивантаження в звітні системи банку.


ОТП Банк

ОТП Банк – один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектору України. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості.

Підпишіться на розсилку