Інтернет-банкінг ВТБ Банку виходить на новий рівень комфорту і безпеки

14 чер 2013

vtbВТБ Банк спільно з компанією CS реалізували проект по спрощенню процедури підключення клієнтів до системи інтернет-банкінгу та роботи з ключами електронно-цифрового підпису.

Фахівці ВТБ Банку і компанії CS, піклуючись про зручність і безпеку клієнтів банку, вдосконалили процедуру входу до системи VTB online та роботу з ключами електронно-цифрового підпису (ЕЦП).

Завдяки нововведенням, відтепер клієнтам достатньо один раз завітати до відділення банку для підключення до системи дистанційного банківського обслуговування VTB online. Генерація ключів ЕЦП для нових користувачів в online-режимі забезпечує зручність і швидкість обслуговування.

Що стосується входу до системи, з цього часу у клієнтів банку немає необхідності вводити вручну великий обсяг даних для своєї ідентифікації. Клієнту достатньо підключити носій з ключами ЕЦП і ввести пароль на ключ. Всі інші дані для підтвердження особи клієнта система «зчитує» сама, виходячи з параметрів сертифіката до ключа.

Система заздалегідь повідомляє клієнта про закінчення терміну дії його ключів SMS-повідомленням. Для зручності клієнтів було реалізовано можливість автоматичної обробки запитів на планову зміну ключів.

Крім цього було забезпечено додатковий рівень безпеки під час роботи з ключами ЕЦП – і відтепер усі дії користувачів щодо генерації, зміни і відновлення ключів підтверджуються OTP-паролем (one time password), який банк надсилає клієнту в SMS-повідомленні на мобільний телефон.

Про банк

ВТБ Банк - стабільний універсальний банк, який входить до групи найбільших банківських установ країни, згідно з класифікацією Національного банку України.

Профільними напрямками роботи банку є комплексне обслуговування великих корпоративних клієнтів, малого та середнього бізнесу, обслуговування фізичних осіб.
 

Підпишіться на розсилку