Комінбанк обирає найкраще

29 січ 2016

[Комінбанк обирає найкраще]

Використання високотехнологічних рішень – єдиний спосіб для банку залишитись конкурентним в сучасному жорсткому фінансовому середовищі. Саме такі рішення пропонує компанія CS, яка в 2015 році ввела в промислову експлуатацію в Комерційному Індустріальному Банку (ComInBank) нову АБС .

Співпраця ComInBank з компанією CS почалась з впровадження одних з найбільш відомих рішень компанії CS – автоматизованої банківської системи (АБС) Б2 і системи управління персоналом і розрахунку заробітної плати HRM&Payroll::eCSpert.

Проект переходу банку на нову АБС (раніше банк використовував АБС ProFIX/Bank) та її інтеграція з іншими системами банку, зайняв рекордні 2,5 місяці та був успішно завершений восени 2015 року. Вирішення цього завдання забезпечило повне покриття специфіки бізнес-процесів ComInBank, а також суттєво спростило ІТ-ландшафт банку.

«Ми, як компанія, що орієнтується на клієнтів, намагаємось чути замовника і йти йому назустріч. Так, на прохання ComInBank, ми суттєво скоротили час впровадження наших систем (практично в 3 рази від стандартного), який склав – 2,5 місяці. У тому числі, відмінною рисою даного проекту став старт АБС в середині звітного місяця. Та це не вплинуло ні на безперервність ведення бізнес-процесів, ні на своєчасність і повноту формування обов'язкової звітності банку», – прокоментував Ярослав Доценко, керівник проекту впровадження в ComInBank з боку CS.

У подальших планах - впровадження системи управлінського обліку ISMA.


Про ComInBank

Банк «КІБ» зареєстрований Національним Банком України 3 грудня 1993 року, реєстраційний номер 219. У своїй діяльності банк сконцентрувався на інвестиційному кредитуванні наукоємних та інноваційних проектів.
21 травня 2015 рейтингове агентство Standard Rating присвоїло АТ «Комерційний Індустріальний банк» рейтинг uaA (стабільний).

 

Підпишіться на розсилку