ПАТ АКБ «Львів» обирає CS

19 вер 2016

[ПАТ АКБ «Львів» обирає CS]

Завершено проект переходу банку «Львів» на програмний комплекс компанії CS. В рамках проекту були впроваджені ключові рішення СS для ефективної автоматизації та оптимізації діяльності банку.

Партнерство банку «Львів» та компанії CS – найбільшого в Україні постачальника ІТ-рішень для банків – почалося в січні 2016 року з підписання угоди про постачання комплексу рішень для автоматизації та оптимізації діяльності банку.

На даний момент 4 з 5 банків Львова використовують рішення від компанії CS.

Програмний комплекс банку «Львів» складається з системи автоматизації та оптимізації діяльності банків АБС Б2, та систем інтернет-банкінгу для корпоративних та приватних клієнтів – iFOBS.Corporate та iFOBS.WebPrivate відповідно.

АБС Б2, що містить більш ніж 100 модулів, була впроваджена практично в повній комплектації, успішно покривши задачі банку. А її веб-клієнт Jet B2 був вперше запущений на сервері Oracle GlassFish (раніше функціонував на серверах Oracle Weblogic і IBM Webshere).

Система iFOBS.Corporate дозволила банку «Львів» організувати дистанційне банківське обслуговування клієнтів-юридичних осіб максимально безпечно і ефективно. А iFOBS.WebPrivate суттєво розширила можливості клієнтів здійснювати операції дистанційно, що знижує навантаження на відділення і витрати на обслуговування клієнтів-фізичних осіб.

Обидві системи інтернет-банкінгу були успішно інтегровані з процесингом і дозволять більш якісно обслуговувати клієнтів.

«Дякуємо банку за надану нам довіру і плідну співпрацю. Сподіваємось на цікаві спільні проекти і розвиток наших партнерських відносин», – прокоментував Тарас Леськів, провідний аналітик, керівник проекту з боку компанії CS.

Про Банк

Банк «Львів» створено і зареєстровано 17 жовтня 1990 року.
Базуючись на класичних засадах ведення банківського бізнесу, Банк «Львів» пропонував і пропонує клієнтам послуги, актуальні до їхніх потреб. Стратегічно Банк «Львів» орієнтований на обслуговування малого та середнього бізнесу.
ПАТ АКБ «Львів» є власністю групи ісландських компаній. Банк тісно співпрацює з Північною екологічною фінансовою корпорацією (NEFCO) і Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), а також з данським інвестиційним фондом “IFU”, що надає додаткові переваги для позичальників-юридичних осіб Банку «Львів». Такими перевагами може бути отримання нижчої відсоткової ставки за кредитом, лояльний підхід до забезпечення по кредиту та оцінки фінансового стану позичальника, можливість проведення енергоаудиту на підприємстві чи будівлі, участь у спільних форумах, конференціях, семінарах.

Підпишіться на розсилку