Відкриття сезону в Одесі: сонце, море та банківська конференція

29 тра 2015

[Відкриття сезону в Одесі: сонце, море та банківська конференція]


20-23 травня в Одесі, в готелі Atlantic Garden Resort, відбулась XII Щорічна конференція компанії CS «Автоматизація банківської діяльності» - традиційний захід для професіоналів у галузі банківського програмного забезпечення, яких об’єднує бажання досягти високої ефективності бізнесу.


У конференції взяли участь понад сто представників 45 банків України. До уваги учасників були представлені нові програмні продукти та нові можливості вже існуючих систем від компанії CS: АБС Б2, клієнтський додаток JetB2, інтернет- та мобільний банкінг iFOBS, аналітична система CS::BI, конструктор бізнес-процесів CS BPM та багато інших.

З презентаціями своїх рішень виступили партнери конференції – компанія HP (генеральний партнер), Oracle (спонсор конференції), MUK, Kaspersky Lab та ERC (партнери), свіжі номери своїх видань презентували медіа-партнери конференції – «Фінансовий директор» та «Фуете».

В межах зустрічі було проведено декілька круглих столів, присвячених реалізації вимог регулятора у банківській галузі. Окрему увагу було приділено підсумкам робочої групи Нацбанку України за участю фахівців компанії CS, присвяченої ключовим змінам у законодавстві.

Конференція в черговий раз підтвердила ефективність проведення таких заходів. Обмін досвідом та обговорення нагальних проблем - як у діловій, так і в неформальній обстановці, а також неповторна атмосфера «міста біля Чорного моря» - сприяють об'єднанню зусиль професіоналів для подолання труднощів і руху вперед.

Компанія CS висловлює подяку всім учасникам конференції та запрошує до співробітництва у наступному році.

Фотозвіт конференції на нашій сторінці у Facebook.
 

Підпишіться на розсилку