On-line банкінг для клієнтів DV Bank стає мобільним

05 лис 2013

DV_iPHONE__Днями DV Bank запропонував своїм клієнтам нову послугу. Тепер власники смартфонів iPhone зможуть установити собі програму «DV mobile for iPhone» та користуватися сервісами інтернет-банкінгу за допомогою найпопулярнішого гаджета у світі.

Перевірити стан рахунків, сплатити за товари та послуги, погасити кредит, відкрити чи поповнити депозит, замовити картку - все це і багато чого іншого віднині можна виконувати одним рухом, легко, із задоволенням.

Прикладна програма «DV mobile for iPhone», розроблена компанією CS, пройшла сертифікацію в Apple Inc. і була офіційно розміщена в магазині електронних додатків AppStore. Посилання - https://itunes.apple.com/ua/app/dv-mobile-for-iphone/id709003136?mt=8
Завдяки згуртованій командній роботі співробітників банку і компанії СS, увесь процес - з моменту підписання договору, узгодження технічного завдання та адаптації дизайну, до установки й сертифікації - тривав усього 3 місяці.

Підводячи підсумки виконаної роботи, можна з упевненістю сказати, що DV Bank зробив черговий крок у підвищенні якості обслуговування своїх клієнтів, а компанія CS у черговий раз підтвердила своє реноме як надійного партнера і постачальника інноваційних рішень.

Підпишіться на розсилку