Використання сервісів Oracle Cloud для фінансового сектору

07 лют 2017

[Використання сервісів Oracle Cloud для фінансового сектору]

2 лютого 2017 року Києві відбувся спільний захід групи компаній МУК з компаніями CS і Oracle для представників банківського сектору України. Головна тема зустрічі – використання хмарних технологій фінансовими організаціями.

Перед аудиторією семінару – понад сорок представників банківського сектору України – виступили провідні експерти компаній-організаторів.

Компанія CS, платиновий партнер корпорації Oracle з 2010 року, продемонструвала результати функціонального тестування АБС Б2 в Oracle Cloud.

Метою проекту стало практичне відпрацювання нового сервісу – винесення тестових середовищ АБС Б2 в Oracle Cloud. В даному випадку в хмару виносяться анонімізовані дані про клієнтів, тому сервіс є законним з точки зору НБУ і дозволяє істотно скоротити витрати замовників компанії СS на утримання тестових середовищ.

Нагадаємо, що вперше про розгортання АБС Б2 в хмарі компанія CS заявила на Oracle Digital Day 2016.

У свою чергу, представники корпорації Oracle розповіли про хмарний портфель для фінансових організацій, бюджетних рішеннях Oracle на базі процесора SPARC S7 і про те, що нового з'явилося в Oracle DataBase 12C release 2.

А фахівець компанії МУК наочно продемонстрував, як просто та зрозуміло отримати trial-хмару для ознайомлення з сервісом Oracle Cloud.

Компанія CS висловлює щиру подяку всім учасникам семінару і сподівається на активний розвиток хмарних сервісів у фінансових організаціях України.

 

Підпишіться на розсилку