Банк Михайлівський: 70-й клієнт компанії CS

01 лис 2013

mBank_LOGO_color_200 Восени 2013 року в Банку Михайлівський завершено впровадження програмних продуктів компанії CS в промислову експлуатацію.

Для старту своєї діяльності ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» зробив вибір на користь автоматизованої банківської системи Б2 (АБС Б2), системи інтернет-банкінгу iFOBS для обслуговування юридичних осіб та системи управління персоналом і розрахунку заробітної плати HRM & Payroll :: eCSpert.

АБС Б2

АБС Б2 призначена для комплексної автоматизації банківської діяльності, є повноцінним інструментом ведення банківського бізнесу і дозволяє автоматизувати широкий спектр бізнес-процесів і фінансових інструментів банку.

На сьогодні АБС Б2 експлуатується в 70 банках України, а її адаптована версія в 2013 році вийшла на ринок Молдови.

iFOBS

Обслуговування клієнтів банку - юридичних осіб - здійснюється завдяки системі інтернет-банкінгу iFOBS. Сьогодні систему експлуатує понад 50 українських банків. Незаперечними перевагами системи є надійність і безпека. Фахівці компанії CS змогли впровадити в промислову експлуатацію систему iFOBS в рекордно стислі терміни - 3 дні.
 
Тепер корпоративні клієнти банку можуть віддалено працювати зі своїми рахунками, створювати платежі та виконувати операції з валютою, контролювати кредитний і депозитний портфелі підприємства, обмінюватися повідомленнями з банком.

Після успішного старту Банк Михайлівський з метою розширення своїх послуг розглядає можливість придбання програмних продуктів для роздрібного бізнесу - інтернет-банкінгу iFOBS для приватних клієнтів, системи кредитування Credit :: eCSpert, а також системи UPBS для сплати комунальних платежів та інших послуг через інтернет-банкінг iFOBS .

HRM&Payroll::eCSpert

Система HRM & Payroll :: eCSpert призначена для оптимізації задач відділу кадрів та менеджерів з персоналу. Вона необхідна для автоматизації задач з розрахунку заробітної плати, розрахунку податків на прибутки співробітників підприємства, відрахувань з фонду оплати праці та формування звітності по цих задачам. На сьогодні система впроваджена в 32 банках України.

«Ми пишаємося тим, що нові банки стартують з нами, що нам довіряють. Всі 3 нових банки, що з'явилися на українському фінансовому ринку в 2013 році стали нашими клієнтами. Серед них - банк Михайлівський - молодий, але дуже перспективний банк. Завдяки добре налагодженій взаємодії команди фахівців CS і співробітників IT-департаменту банку, впровадження було завершено в строк. Ми впевнені, що попереду нас чекають цікаві, масштабні проекти, які сприятимуть розвитку та процвітанню цього молодого банку », - прокоментував Дмитро Радченко, директор компанії CS.

Про Банк

ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» здійснює банківську діяльність на підставі ліцензії Національного банку України № 268 від 14.06.2013 р. Банк належить до IV групи за класифікацією НБУ. Статутний капітал складає 300 млн. грн. Національним рейтинговим агентством «IBI - Rating» було присвоєно ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» рейтинг надійності банківських вкладів на рівні 4 (висока надійність). Банк приєднався до міжнародних платіжних систем VISA International та MasterCard Worldwide. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Підпишіться на розсилку