Оптимізація обсягів бази даних АБС Б2 в Ідея Банк

29 лип 2022

[Оптимізація обсягів бази даних АБС Б2  в Ідея Банк]

Нещодавно компанія CS імплементувала модуль «Політики архівування» в АТ «Ідея Банк» з метою оптимізації обсягів бази даних АБС Б2.

Компанія CS автоматизує діяльність АТ «Ідея Банк» з 2017 року.
В ІТ-ландшафті банку: АБС Б2, аналітична система СS::BI, фронт-офісна система JetB2, веб-сервіси JetB2 MiddleWare, інтернет-банкінг iFOBS, система взаємодії з бюро кредитних історій СВ::Сonnector і система iB2, що забезпечує online-інтеграцію з компонентами карткових систем і автоматизує роботу з картковими продуктами клієнтів в АБС Б2.

Незважаючи на часи та обставини, Ідея Банк характеризується стабільністю, розвитком та вдосконаленням процесів. Так, нещодавно в банку було імплементовано модуль «Політики архівування» з метою зменшення обсягів БД АБС Б2 для економного використання дискового простору.

Можливості модулю:

• архівування даних,
  • відновлення заархівованих даних,
  • видалення даних,
  • оцінювання обсягу місця, що вивільняється до запуску архівування/видалення,
  • робота в паралельному режимі,
  • управління навантаженням під час архівування/видалення,
  • зупинення запуску і продовження роботи з місця зупинки,
  • попередня установка параметрів запуску архівації/видалення.

Як результат, Ідея Банк отримав зменшення обсягів даних в таблицях АБС Б2 на 30%.

Модуль «Політики архівування» ліцензується окремо.
Для отримання більш детальної інформації щодо придбання ліцензій звертайтесь до клієнтського відділу компанії: [email protected].

Про Банк

Ідея Банк працює на ринку України з 1989 року і представлений у всіх її областях. Єдиним акціонером банку є фінансова група Getin Holding S.А., акції якої торгуються на Варшавській фондовій біржі.

Ідея Банк – один із банків, що найбільш активно розвиваються за такими показниками, як: величина чистих активів, кредитний портфель, залучення коштів клієнтів. В останні кілька років, не зважаючи на виклики економічних криз, банк посідає провідні позиції на ринку у роздрібному кредитуванні готівкою.

Банк є членом низки фінансових та громадських організацій та отримав визнання експертів банківського ринку та клієнтів.

Підпишіться на розсилку