Покупки у кредит, не встаючи з дивана – ...

01 бер 2021

[Покупки у кредит, не встаючи з дивана – ...]

Друзі, маємо гарну новину!  

Нещодавно Глобус Банк запустив дуже актуальний для нашого часу сервіс віддаленої реєстрації клієнтів, і тепер кожен бажаючий зможе пройти нескладний процес такої реєстрації в мобільному додатку, стати клієнтом банку і купити собі що-небудь корисне у кредит, наприклад, телевізор.

Для клієнта це виглядає приблизно так: скачав мобільний додаток, завантажив документи з порталу Дія або сфотографував на телефон, підписав договір з банком, не встаючи з дивана, –  і ось вже можеш замовляти собі в інтернеті телевізор.

Насправді, за уявною простотою процесу стоїть великий інтеграційний проект, в якому брала участь велика команда партнерів: банк, компанії-розробники ПЗ, Дія, кредитні бюро, відкриті реєстри...  

Що стосується нашої частини інтеграції, то ми забезпечили на стороні банку прийом заявки, збагачення відсутніми даними, виконання перевірок, формування договору і його підписання, передачу даних банківській системі для відкриття рахунків та угод – за допомогою нашого кредитного комплексу на базі технології BPM.

Ми щасливі бути частиною великого спільного проекту, який вийшов таким успішним.

Дякуємо всім учасникам, а клієнтам бажаємо із задоволенням користуватися новим сервісом, адже це дійсно зручно.
 

Підпишіться на розсилку