Компанія CS взяла участь у Міжнародній конференції «Цифровий банкінг - 2019»

06 бер 2019

[Компанія CS взяла участь у Міжнародній конференції «Цифровий банкінг - 2019»]

Компанія CS взяла участь у Міжнародній конференції «Цифровий банкінг – 2019», яка пройшла 28 лютого в Києві, у БЦ Горизонт Парк.

У конференції взяло участь близько 200 осіб – представників банків, страхових і фінансових організацій, ІТ-компаній, вендорів, телекомунікаційних та фінтех-компаній.

Виступи доповідачів були згруповані за трьома секціями:
- Цифровий банкінг: хмарні технології, CRM, ERP, BPM;
- Регулювання ринку банківських і небанківських фінансових послуг;
- Банки & Fintech.

Доповідь компанії CS було заслухано у першій секції конференції. Керівник відділу аналітики Тетяна Киришун представила нове програмне рішення від CS – фронт-офісний комплекс CFRONT – і поділилася досвідом його впровадження у Глобус Банку.

З жовтня 2018 року Глобус Банк успішно експлуатує дану систему для видачі споживчих кредитів у мережі магазинів-партнерів. В результаті автоматизації банку вдалося звести весь процес оформлення кредиту до лічених хвилин: 1 хвилина на ухвалення рішення (включаючи перевірки позичальника за різними базами даних: бюро кредитних історій, іншими зовнішніми та внутрішніми джерелами) та 10 хвилин на оформлення всіх необхідних для видачі кредиту документів.

Завдяки впровадженню CFRONT, Глобус Банк продовжує впевнено освоювати ринок роздрібного кредитування: за три місяці роботи на новій системі банком було видано кредитів більш ніж на 10 млн. грн.

В цілому на конференції «Цифровий банкінг – 2019» прозвучало багато цікавої інформації на тему кредитування, електронного документообігу, інноваційних рішень для обслуговування клієнтів, електронної комерції та інших актуальних тем.

Організатори конференції – Міжнародний фінансовий клуб «Банкір» – нагородили компанію CS дипломом переможця рейтингу IT-компаній у номінації «Автоматизація бізнес-процесів в банках і фінансово-кредитних установах України». Даний рейтинг було створено за результатами опитування більше ніж 120 представників банків і фінансово-кредитних установ.

 digbank1

digbank2

Підпишіться на розсилку