Компанія CS запровадила новий конструктор бізнес-процесів у Райффайзен Банк Аваль

08 жов 2015

 Компанія CS розробила та впровадила у Райффайзен Банк Аваль нове, гнучке й ефективне рішення, за допомогою якого в банку почала працювати потужна автоматизована система кредитування.

Банк поставив завдання, яке спочатку звучало так: реалізація бізнес-процесу для автоматичної перевірки та аналізу кредитних історій з можливістю прийняття автоматичних рішень по клієнту.

В результаті компанія CS надала банку універсальний інструмент з широкими можливостями для побудови та управління процесами прийняття рішень - CS BPM. Тепер банк самостійно налаштовує правила бізнес-процесів, визначає джерела даних, сценарії обробки та аналізу даних, і все це виконується фахівцями банку в зручному середовищі візуального програмування.

Упровадження програмного забезпечення в банку пройшло успішно переважно завдяки злагодженій роботі фахівців компанії CS і банку.

У Райффайзен Банк Аваль з'явилася своя власна система управління процесами для кредитних потоків, яка швидко обробляє великі масиви даних згідно з налаштованими правилами, виконує аналіз та маршрутизацію кредитних заявок, і навіть бере на себе оцінку та прийняття рішень.

Олександр Москалець, APS Manager, Райффайзен Банк Аваль: «Спочатку конструктор правил запитувався у цілях однієї задачі, але в процесі розробки з'ясувалося, що це досить потужний інструмент аналізу даних! Нове програмне забезпечення може бути використане як для аналізу кредитної історії позичальника за даними з кредитних бюро, так і в якості "двигуна" прийняття рішень за кредитними заявками (враховуючи можливість підключення до зовнішніх джерел даних), а також як "транспорт" із розрахунками логік "на льоту "(обмін повідомленнями в XML форматі між ПЗ).Дякуємо колегам з CS за те, що вони перейнялися ідеєю створення гнучкого інструменту аналізу даних».

Підпишіться на розсилку