«БАНК «ПОРТАЛ»: новий клієнт CS

06 лют 2014

В кінці 2013 року число клієнтів компанії CS поповнилося новим банком – ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ». Банк був зареєстрований у вересні минулого року, а вже в грудні в ньому завершилося впровадження програмних продуктів CS.

На даний момент в арсеналі ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ» - автоматизована банківська система Б2, система керування персоналом і розрахунку заробітної плати HRM&Payroll::eCSpert і система дистанційного банківського обслуговування iFOBS.

АБС Б2 призначена для комплексної автоматизації банківської діяльності, є повноцінним інструментом ведення банківського бізнесу і дозволяє автоматизувати широкий спектр бізнес-процесів і фінансових інструментів банку.

iFOBS – система дистанційного банківського обслуговування. На сьогодні функціональністю для юридичних і фізичних осіб, а також сервісами для банків, які надаються у iFOBS, користуються 50 банків України.

HRM&Payroll::eCSpert оптимізує задачі відділу кадрів і менеджерів з персоналу. Вона необхідна для автоматизації задач по розрахунку заробітної плати, розрахунку податків на доходи працівників підприємства, відрахувань з фонду оплати праці та формування звітності по цим завданням.

«Системи Б2, iFOBS і HRM&Payroll::eCSpert давно вже зарекомендували себе як ефективні інструменти автоматизації бек-офісних операцій не тільки банків з багаторічною історією, але і нових, молодих фінансових установ.

Вітаємо «БАНК «ПОРТАЛ» з успішним стартом і дякуємо за довіру», - прокоментував Дмитро Радченко, директор компанії CS.

«Злагоджена робота спеціалістів управління IT ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ» і команди розробки і впровадження компанії CS дозволила в найкоротші терміни ввести в промислову експлуатацію сучасні системи для комплексної автоматизації діяльності банку»- зазначає Бородавко Євген, начальник управління IT ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ».

Про Банк

ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ» був зареєстрований НБУ 3 вересня 2013 року. Статутний капітал банку становить 125 млн. грн.

Головою правління призначений Олег Шульгін.

Підпишіться на розсилку