CS презентувала рішення для банків Молдови

27 лис 2014

[CS презентувала рішення для банків Молдови]

logo


20 листопада 2014, в Кишиневі, Компанія CS провела презентацію своїх рішень для автоматизації банківської діяльності представникам банків Молдови. Приймав гостей заходу готель Best Western «Flowers».

Перед аудиторією, в особі представників дев'яти банків Молдови, серед яких Unibank і FinComBank - клієнти компанії CS, виступили провідні аналітики компанії.

У своїх виступах вони познайомили учасників як з повною лінійкою рішень, так і з одними з її найбільш популярних продуктів – АБС Б2 і CS::BI.

АБС Б2 призначена для комплексної автоматизації банківської діяльності, є повноцінним інструментом ведення банківського бізнесу і дозволяє автоматизувати широкий спектр бізнес-процесів і фінансових інструментів банку. АБС Б2 використовується в 78 банках України, а її адаптована версія функціонує в банку Unibank Moldova.

CS::BI – банківська аналітична система, що дозволяє проводити аналіз діяльності банку у розрізі філій, відділень, контрагентів, продуктів, рахунків, а також проводити аналіз ліквідності, оцінювати ключові показники ефективності та динаміку їх зміни.

Даний програмний продукт заснований на Oracle Business Intelligence - платформі для побудови аналітичних систем, що забезпечує швидкий доступ до необхідної корпоративної інформації та широкі можливості її бізнес-аналізу.

«Висловлюємо банкам Молдови, які взяли участь у нашому заході, свою щиру подяку. Такі зустрічі сприяють обміну досвідом, розумінню вимог замовника і умов ринку. Це дозволяє нам удосконалювати наші рішення, щоб гарантувати успішність бізнесу наших клієнтів », – прокоментував Дмитро Радченко, директор компанії СS.

Підпишіться на розсилку