СS на XIV Міжнародному Чорноморському Фінансовому Форумі

06 жов 2014

[СS на XIV Міжнародному Чорноморському Фінансовому Форумі]

logo

У період із 10 по 13 вересня компанія СS взяла участь у XIV Міжнародному Чорноморському Фінансовому Форумі – значущому професійному заході для фінансових фахівців України та зарубіжжя, який цього року вперше приймала Одеса.

Учасниками Форуму стали представники 20 країн світу, відомі страхові та перестрахувальні товариства, банки, IT-компанії, брокерські, аудиторські, консалтингові, інвестиційні, юридичні, рейтингові, асистуючі компанії, а також органи державної влади, науковці та експерти.

Місія Форуму – розвиток інтеграційних процесів на міжнародному ринку страхових послуг, консолідація діяльності страхових компаній, обмін кращим досвідом, презентація інновацій, а також ділові зустрічі учасників фінансового ринку та розвиток добропартнерскіх взаємин.

Основними темами XIV Форуму стали: перспективи розвитку міжнародних фінансових ринків, актуальні питання законодавства та державного регулювання, взаємодія фінансових установ (банків, страхових компаній, інвестиційних фондів), інструменти стратегічного менеджменту та інші актуальні питання..

Компанію СS на Форумі представив керівник сектору IT-рішень для страхування Денис Покаліцин. Денис презентував тему «Страхові послуги: потенціал мобільних технологій», у ній він поділився баченням СS щодо перспектив розвитку страхового бізнесу за допомогою використання можливостей мобільних технологій – розповів про чинники, які впливають на якість і успіх мобільних додатків, а також розкрив функціонал мобільних додатків, який може бути корисним для страхових компаній.

«Фінансовий Форум став відмінним майданчиком для продуктивного діалогу, де ми змогли поділитися своїми знаннями з нашими колегами і стратегічними партнерами, почути їхні думки, обговорити останні новини страхового бізнесу, – коментує Денис. – Зростання ринку мобільних технологій демонструє значимість і актуальність їх застосування. Мобільні додатки – не просто модне новація, це ефективний інструмент ведення бізнесу, який дає можливість вигідно виділятися серед конкурентів, забезпечує мобільність вашого бізнесу, підвищує продажі. Компанія СS, використовуючи накопичений досвід роботи у сфері страхування, пропонує розробку таких мобільних рішень, гарантуючи високу якість і швидкість впровадження проектів.»

Підпишіться на розсилку