Інтеграція CS з Дія: новий рівень в обслуговуванні клієнтів

01 кві 2021

[Інтеграція CS з Дія: новий рівень в обслуговуванні клієнтів]

30 березня 2021 року Верховна Рада України прийняла законопроект про цифрові паспорти. Законопроект підтримано 302 голосами. З 23 серпня 2021 року біометричний закордонний паспорт або ID-карта у застосунку  Дія стануть повним аналогом паперового або пластикового документа на законодавчому рівні.

«Ми – перша країна, де електронні паспорти мають таку саму юридичну силу, як їх фізичні аналоги. Ми створили світовий кейс для побудови цифрової держави.
Можна використовувати цифрові паспорти нарівні з паперовими і не хвилюватися, якщо забув документ удома. Паспорт тепер завжди в смартфоні – в застосунку Дія. У будь-яких життєвих ситуаціях, де потрібен паспорт, використовуйте цифровий документ і підтверджуйте особистість», – Михайло Федоров — міністр цифрової трансформації України. 

Компанія CS рада повідомити про інтеграцію із застосунком Дія.

Співробітник банку, який обслуговує клієнта в JetB2, може перевірити дійсність його документів у застосунку Дія. 

Для цього за допомогою JetB2 користувач – працівник банку – може ініціювати в Дії валідацію документа, який показує клієнт: ввести код в інтерфейсі JetB2 та отримати відповідь Дії. Незабаром ця можливість з’явиться в АБС Б2.

Найближчим часом в АБС Б2 та JetB2 буде реалізовано можливість запитувати необхідні документи клієнта в Дії, отримувати дані та копії документів, зберігати їх у системі та використовувати для надання послуг.

Крім того, наші клієнти зможуть використовувати інтеграцію з Дія не лише для продуктів CS, а взагалі для будь-якої системи банку.

Отримати більш детальну інформацію щодо рішення ви можете в клієнтському відділі компанії CS: [email protected]

Підпишіться на розсилку