Інтеграція CS з «Дія»: новий рівень в обслуговуванні клієнтів

01 кві 2021

[Інтеграція CS з «Дія»: новий рівень в обслуговуванні клієнтів]

30 березня 2021 року Верховна Рада України прийняла законопроект про цифрові паспорти. Законопроект підтримано 302 голосами. З 23 серпня 2021 року біометричний закордонний паспорт або ID-карта у застосунку  «Дія» стануть повним аналогом паперового або пластикового документа на законодавчому рівні.

«Ми – перша країна, де електронні паспорти мають таку саму юридичну силу, як їх фізичні аналоги. Ми створили світовий кейс для побудови цифрової держави.
Можна використовувати цифрові паспорти нарівні з паперовими і не хвилюватися, якщо забув документ удома. Паспорт тепер завжди в смартфоні – в додатку «Дія». У будь-яких життєвих ситуаціях, де потрібен паспорт, використовуйте цифровий документ і підтверджуйте особистість», – Михайло Федоров — міністр цифрової трансформації України.

Компанія CS рада повідомити про інтеграцію із застосунком «Дія».

Співробітник банку, який обслуговує клієнта в JetB2, може перевірити дійсність його документів у застосунку «Дія».

Для цього за допомогою JetB2 користувач – працівник банку – може ініціювати в «Дії» валідацію документа, який показує клієнт: ввести код в інтерфейсі JetB2 та отримати відповідь «Дії». Незабаром ця можливість з’явиться в АБС Б2.

Найближчим часом в АБС Б2 та JetB2 буде реалізовано можливість запитувати необхідні документи клієнта в «Дії», отримувати дані та копії документів, зберігати їх у системі та використовувати для надання послуг.

Крім того, наші клієнти зможуть використовувати інтеграцію з «Дія» не лише для продуктів CS, а взагалі для будь-якої системи банку.

Отримати більш детальну інформацію щодо рішення ви можете в клієнтському відділі компанії CS: b2_clientservice@csltd.com.ua

Підпишіться на розсилку