ПАТ «ЕНЕРГОБАНК» впровадив інтернет-банкінг iFOBS для мобільних пристроїв Apple

19 гру 2013

25_-esc_energobank_20112610Завершено проект, реалізований ПАТ «ЕНЕРГОБАНК» спільно з компанією СS: впроваджено додаток «Інтернет-банкінг ЕНЕРГОБАНКУ» для мобільних пристроїв Apple.

Так, клієнти Банку отримали можливість скористатися сервісами інтернет-банкінгу за допомогою найпопулярніших мобільних пристроїв у світі – iPhone та iPad. Переглянути залишки на рахунках, здійснити платежі, погасити кредит або поповнити депозит – усі ці та багато інших операцій тепер можна виконувати легко і з задоволенням, не прив'язуючись до стаціонарних комп'ютерів.

Мобільний інтернет-банкінг на базі операційної системи iOS був розроблений партнером Банку – компанією CS, пройшов сувору сертифікацію світового лідера в ІТ-індустрії – компанії Apple, і став доступним для клієнтів Банку абсолютно безкоштовно в глобальному магазині додатків App Store. ЕНЕРГОБАНК став одним із перших серед практично 70 банків-партнерів компанії CS, що впровадив даний сервіс.

Як підкреслила Олена Малинська, Голова Правління ПАТ «ЕНЕРГОБАНК», успішна реалізація такого серйозного і амбітного проекту – черговий етап у підвищенні якості обслуговування клієнтів. «Наші клієнти роблять вибір на користь ЕНЕРГОБАНКУ, тому що цінують зручність обслуговування, оперативність і технологічніст . Ми прагнемо надати їм максимально персоніфікований і комфортний сервіс, – розповідає Олена Малинська. – З цією метою ЕНЕРГОБАНК постійно вдосконалює дистанційні канали обслуговування – вже найближчим часом ми запропонуємо клієнтам інтернет-банкінг і для інших популярних платформ мобільних пристроїв».

Для того, щоб завантажити на свій iPhone або iPad додаток мобільного інтернет-банкінгу ЕНЕРГОБАНК, клієнту достатньо зайти в магазин App Store і в пошуковому рядку вписати «ЕNERGOBANK». В подальшому для безкоштовного встановлення додатку на свій мобільний телефон клієнту необхідно клікнути на кнопку «Free» і потім «Install».

Про банк

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЕНЕРГОБАНК» створене в 1991 році. Основним акціонером Банку, з пакетом в 99,6% акцій є компанія РОЙЛАНС СЕРВІСЕЗ ЛІМІТЕД (Кіпр). Станом на 1 грудня 2013 статутний капітал Банку склав 359,04 млн грн, обсяг активів – 2 265,50 млн грн, кредитний портфель – 1 317,22 млн грн.

Підпишіться на розсилку