HRM::eCSpert в АТ АКБ «Львів»

22 вер 2021

[HRM::eCSpert в АТ АКБ «Львів»]

Нещодавно компанія CS упровадила систему управління персоналом – HRM::eCSpert в АТ АКБ «Львів». Це рішення дозволило оптимізувати ключові функції HR-команди банку за допомогою автоматизації базових задач та оперативної підготовки даних, необхідних для прийняття управлінських рішень.

Рішення компанії CS із управління персоналом HRM::eCSpert упроваджено у Банку «Львів». HRM::eCSpert інтегрується з автоматизованою банківською системою Б2, гнучко налаштовується та має ряд вагомих переваг:

  • повна автоматизована підтримка (з розширеними аналітичними можливостями) роботи Управління персоналом, менеджерів з персоналу та бухгалтерії;
  • підтримка бізнес-процесів підприємства, управління структурою та персоналом;
  • комплексна система безпеки та аудиту;
  • зручний інтерфейс і навігація, широкі можливості відбору, групування даних.

Окрім HRM::eCSpert та АБС Б2, Банк Львів користується ще й іншими програмними рішеннями від компанії CS:

CS::BI – повноцінне функціональне рішення для збору й аналізу банківських даних та побудови управлінської звітності. Рішення базується на Oracle Business Intelligence – платформі для побудови аналітичних систем, яка забезпечує швидкий доступ до необхідної інформації та широкі можливості її бізнес-аналізу.
iFOBS.Corporate, iFOBS.Private – системи інтернет-банкінгу для корпоративних і приватних клієнтів. Система iFOBS.Corporate дозволила Банку «Львів» організувати дистанційне банківське обслуговування клієнтів – юридичних осіб – максимально безпечно та ефективно.
iFOBS.MobilePrivate – мобільний банкінг для фізичних осіб. Застосунок було реалізовано з використанням сучасних технологій розроблення та впроваджено у жовтні 2020 року. Високий рейтинг застосунку на платформах Google Play та AppStore свідчить про те, що клієнти Банку отримують позитивний досвід під час користування застосунком.

Найближчим часом очікується впровадження підсистем АБС Б2 «Бюджетування» та «Управлінський облік (ISMA)».

Про Банк
Банк «Львів» створено і зареєстровано 17 жовтня 1990 року.

Банк Львів — регіональний банк для малого та середнього бізнесу Західної України з головним офісом у Львові.
Це європейський банк, що поєднує найкращі традиції та сучасні технології, які формують нову культуру персоналізованого банкінгу, у якому найвищою цінністю є людські відносини, а головною метою — покращення світу.
«Візія — бути банком №1 у Західній Україні для людей, які активно розвивають та вдосконалюють локальне бізнес-середовище. Банк «Львів» будує нову культуру взаємодії з клієнтом, де відносини завжди відкриті, а цілі — спільні».

http://www.banklviv.com/
 

Підпишіться на розсилку