HRM&Payroll::eCSpert в банку «ПУМБ»

14 бер 2016

[HRM&Payroll::eCSpert в банку «ПУМБ»]

Внаслідок об'єднання Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) та Банку Ренесанс Кредит була значно вдосконалена ІТ-архітектура об'єднаного банку. Відтепер заробітна плата в ПУМБ розраховується в HRM&Payroll::eCSpert – системі управління персоналом і розрахунку заробітної плати від компанії CS.

В ПУМБ HRM&Payroll::eCSpert працює в зв'язці з кадровою програмою «БОСС-Кадровик», функціонуючи, як підсистема розрахунку заробітної плати та інших розрахунків з персоналом. Вона автоматизує завдання з розрахунку заробітної плати, бонусів та інших розрахунків з персоналом, розрахунку податків і зборів на доходи співробітників підприємства і формує звітність по цим завданням.

Система HRM&Payroll::eCSpert зарекомендувала себе як ефективний інструмент автоматизації бек-офісних операцій банків, що дозволило прискорити процес розрахунку та скоротити ресурси банку.

Про банк
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) входить до групи найбільших банків України та є універсальним банком, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних та інвестиційно-банківських операціях. Банк заснований в 1991 році. Головний акціонер банку – ТОВ «СКМ Фінанс» (92,24% акціонерного капіталу), частина групи СКМ. Всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ налічує близько 157 відділень, банк обслуговує 2,6 млн приватних та більше 30 тисяч корпоративних клієнтів. ПУМБ є учасником об'єднаної банкоматної мережі «Радіус», яка разом з банками-партнерами нараховує більше 2600 банкоматів по всій території України.
Веб-сайт ПУМБ: www.pumb.ua. Приєднуйтесь до спільнот банку у соцмережах: www.pumb.ua/sm

Підпишіться на розсилку