iFOBS.EmbassyPayments – нове слово у співпраці ОТП банку та посольств

21 лис 2014

otpbank_logo

Система iFOBS знову продемонструвала свою універсальність та готовність до нових завдань. В листопаді 2014 року фахівці компанії CS і банку ОТП успішно впровадили в промислову експлуатацію новий модуль iFOBS.EmbassyPayments, яким користуються клієнти банку - посольства і візові центри.

Модуль iFOBS.EmbassyPayments виробництва компанії CS не тільки став повноцінною заміною старого модуля банку, але й розширив можливості інтеграції iFOBS із зовнішніми системами.

Тепер інтернет-банкінг iFOBS є робочим місцем співробітників посольств та візових центрів - партнерів банку ОТП. За допомогою iFOBS.EmbassyPayments вони формують талони на сплату консульського збору, підключені довідники дозволяють швидко увести необхідну інформацію, а всі дані про клієнта автоматично передаються у банк.

Крім цього співробітники посольств мають можливість імпорту списків візових платежів з різних форматів. Клієнту посольства залишається тільки сплатити збір у вказаному відділенні банку - і немає необхідності приносити квитанцію про сплату, оскільки система сама сповістить посольство про статус платежу. Для зручності користувачів реалізована можливість друку талонів на сплату консульського збору та реєстру сплачені платежів.

Новий модуль вже успішно використовується у посольствах Угорщини, Австрії, ПАР, візових центрах Києва, Одеси й Харкова, а ми готові і надалі робити працю наших клієнтів зручніше й простіше.

Підпишіться на розсилку