iFOBS – розширюємо географію співробітництва

16 вер 2016

[iFOBS – розширюємо географію співробітництва]

З середини літа 2016 року на карті наших клієнтів з'явилося ще одне українське місто. Користувачами інтернет-банкінгу iFOBS стали клієнти «Промислово-Фінансового Банку».

«Промислово-Фінансовий Банк» знаходиться у місті Кременчук та, що нечасто зустрічається в наш час, є багатофіліальним. Цю особливість довелося врахувати фахівцям компанії CS при розробці та впровадженні в «Промислово-Фінансовому Банку» системи дистанційного банківського обслуговування для юридичних осіб iFOBS.Corporate і модуля роботи із зарплатними проектами iFOBS.eSalary.

Сам процес розробки і впровадження, від підписання договору до переходу на продуктивне середовище банку, зайняв чотири з половиною місяці. Запуск пройшов в попередньо узгоджені терміни, і наразі клієнти «Промислово-Фінансового Банку» можуть користуватися всією функціональністю інтернет-банкінгу, розширеною можливостями зарплатного модуля, що забезпечує автоматизацію процесу роботи із зарплатними відомостями і списками співробітників підприємства.

Завдяки злагодженій роботі фахівців компанії CS і «Промислово-Фінансового Банку» проект був успішно реалізований, і якщо спробувати охарактеризувати його двома словами, то це було швидке впровадження добре налагодженої функціональності, що завершило етап комплексної автоматизації діяльності банку.

Підпишіться на розсилку