Впровадження мобільного банкінгу для фізичних осіб у Банку Львів

23 лис 2020

[Впровадження мобільного банкінгу для фізичних осіб у Банку Львів]

Цієї осені завершилося впровадження мобільного банкінгу для фізичних осіб iFOBS.MobilePrivate в АТ АКБ «Львів». Пілотне тестування показало вражаючі результати на фокус-групі. Як результат – вже після двох тижнів тестингу та дрібних удосконалень застосунок Bank Lviv Online було розміщено у магазинах App Store і Google Play для публічного доступу.

Банк Львів став ще доступнішим, а банківські послуги – дійсно знаходяться у кишені. Клієнти банку тепер можуть здійснювати будь-які перекази та операції, зокрема – відкривати і поповнювати депозити, знімати з них кошти просто на картку (наприклад, якщо йшов повз львівську кав'ярню і не зміг собі відмовити). 

Стримувати себе не потрібно – завдяки великій функціональності управління картками (ліміти, блокування, SMS-інформування, контроль PIN і гнучке налаштування правил авторизації), яка доступна у новому застосунку, використання карток завжди зрозуміле та безпечне. 

А ще – з картки можна погасити кредит, так само, як і з рахунку. І навіть оплату послуг від будь-яких постачальників, чи то дитячий садок, чи то опалення багатоквартирного будинку з вісімнадцятьма показниками лічильників – здійснити з мобільного легко!  

«Однозначно, створення мобільного банкінгу – це поєднання функціональності, простоти та естетики. Зараз бачимо, що наші спільні зусилля з командою розробників мають позитивні відгуки та хорошу динаміку користування. Банк Львів повністю підтримує відкриту та зрозумілу комунікацію з клієнтами: поділяємо їхні потреби та орієнтуємося на актуальність функціоналу», – коментує Тамар Тхелідзе, заступниця Голови Правління Банку Львів.

Ми постаралися зробити все не тільки функціонально, але й красиво. Перші відгуки клієнтів у магазинах свідчать про те, що у нас дійсно все вийшло! Зауважимо, що цей застосунок реалізовано з використанням сучасних технологій розробки.

Зовсім скоро клієнти Банку Львів будуть обмінювати валюту через функціонал застосунку, а згодом – здійснювати ідентифікацію через технологію Bank ID.

Пандемія COVID-19 закінчиться, а звичка не ходити у відділення банку і стояти в чергах – залишиться :)  Ходіть краще в парк! А якщо все ж знадобиться згадати дорогу до відділення Банку Львів – функція пошуку найближчого відділення з автоматичним прокладенням маршруту допоможе!

Від імені проєктної команди CS дякуємо команді Банку Львів за гнучкість і швидкість ухвалення рішень.

Висловлюємо свої прагнення і сподівання на подальшу плідну співпрацю. 

Зробимо світ банкінгу України ще кращим!

Підпишіться на розсилку