OTP Bank із Дією!

25 жов 2021

[OTP Bank із Дією!]

Компанія CS розробила інтеграційне рішення – сервіси валідації, online- та offline-шерингу документів – CS::DConnect для роботи банків із застосунком Дія. OTP Bank (Україна) став першопрохідцем і приймав активну участь у розробленні та тестуванні рішення. 

Інтеграційне рішення забезпечує роботу систем OTP Bank (Україна) із сервісами Дії, а також надає можливість створення нових процесів обслуговування клієнтів у цих системах. 

Розроблена функціональність надасть змогу зберігати в окремій архівній базі даних і використовувати в системах банку документи та метадані документів, отриманих банком через Дію. 

OTP Bank (Україна) також приділив велику увагу безпеці CS::DConnect: для банку було доопрацьовано можливість передавання даних, отриманих через Дію, на перевірку антивірусним програмним забезпеченням, а також зберігання паролів, що використовуються в системі, у зашифрованому вигляді. 

Розроблене рішення від компанії CS прискорить надання послуг клієнтам банку без зайвої бюрократії та гарантує високий рівень безпеки даних, зменшення витрат на копіювання, оброблення та зберігання фізичних документів.  

Ігор Хлистов, начальник управління ІТ OTP Bank (Україна):

«Завдяки спільній роботі двох команд – компанії СS та Банку – проєктне рішення з інтеграції з Дією було розроблено та впроваджено в найкоротший строк. Клієнти Банку можуть обслуговуватись у відділеннях Банку без паперових документів. Також за допомогою online-шерингу OTP Bank (Україна) отримав можливість надавати послуги через віддалені канали роботи без offline-контакту з клієнтом, що є особливо актуальним під час пандемії COVID-19». 

Про Банк

Акціонерне товариство «ОТП БАНК»  – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc. 

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни. 

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг», недержавний пенсійний фонд «Фріфлайт» та відкритий пенсійний фонд «ОТП Пенсія». 

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter,YouTube, Instagram, Telegram та Viber

Про Дію

Дія – це новий рівень взаємодії держави та громадян: зручний і людяний. Все дуже зручно та завжди під рукою у смартфоні. 

На порталі можна отримати онлайн майже 70 державних послуг, а в оновленому мобільному застосунку – доступ до 11 своїх цифрових документів та 12 послуг. 
Серед документів: ID-картка та закордонний біометричний паспорт, студентський квиток, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс транспортного засобу, податковий номер (РНОКПП), свідоцтво про народження та довідка переселенця (ВПО), а також внутрішній та зовнішній COVID-сертифікати. Особливої уваги заслуговує революційна технологія Дія.Підпис – найзахищеніший електронний підпис просто у смартфоні.

Підпишіться на розсилку