«Список пропозицій» у кредитному комплексі CFRONT

02 кві 2020

[«Список пропозицій» у кредитному комплексі CFRONT]

Компанія CS продовжує розвивати свої IT-рішення для банків і фінансових компаній.

Так, в системі автоматизації кредитування CFRONT з'явилася нова функціональність «Список пропозицій». Чим корисний цей список і що він дозволяє запропонувати?

Спрощено процес видачі кредиту можна окреслити так: від клієнта надходить заявка, щодо клієнта виконуються перевірки, на підставі перевірок приймається рішення про видачу кредиту.

«Список пропозицій» дозволяє сформувати пул клієнтів (наприклад, це клієнти нашого банку –  зарплатники, або позичальники з позитивною кредитною історією) та завантажити його у систему кредитування CFRONT. 

Надалі, при надходженні заявки від клієнта з цього списку, заявка прямує іншим шляхом прийняття рішень – а саме переходить на автоматичне узгодження, в той час як за всіма іншими заявками виконується цілий ряд перевірок: в кредитних бюро, реєстрах боржників тощо, відповідно до процесу.

У чому плюси: банк мінімізує ризики, скорочується час на прийняття рішення, зменшується кількість запитів до бюро кредитних історій та інших джерел, клієнт швидко отримує кредит.

Нова функціональність може широко використовуватися для проведення маркетингових кампаній, розсилки пакетних пропозицій, різних акцій і крос-продажів.
---
CFRONT – система маршрутизації та прийняття рішень від компанії CS, яка дозволяє максимально гнучко й ефективно організувати процес кредитування в банку або фінансовій компанії. Компоненти: моделер бізнес-процесів, конструктор анкет і робочих місць користувачів, веб-додаток для користувача, конектор до зовнішніх джерел інформації (кредитна історія, відкриті реєстри), інтерфейси взаємодії з бек-офісною системою, внутрішні сервіси для використання у процесах. Докладніше 

Підпишіться на розсилку