Крок вперед в епоху кризи: Кредитвест Банк обирає Б2

03 лют 2016

[Крок вперед в епоху кризи: Кредитвест Банк обирає Б2]

Кредитвест Банк став першим банком України, що наважився в розпал банківської кризи на заміну автоматизованої банківської системи (АБС). Банк зробив вибір на користь АБС Б2 —  рішення від компанії CS.

З 2014 року банківський сектор України переживає складний період реформування – кожен третій банк був виведений з фінансового ринку. І за прогнозом Світового банку, на банківському ринку України до 2017 року залишиться працювати лише 100 банків.

Не зважаючи на всю складність економічної ситуації, в середині 2015 року Кредитвест Банк став першим банком в Україні, що наважився на зміну АБС. Банк зробив вибір на користь АБС Б2 – рішення від компанії CS, загальновизнаного лідера серед українських розробників автоматизованих банківських систем.

Проект впровадження АБС Б2 в Кредитвест Банку тривав менше півроку. В рамках проекту був запущений весь основний функціонал Б2, що дозволило автоматизувати ручну роботу з багатьох напрямків діяльності банку, а також була виконана інтеграція впроваджуванної АБС з іншим ПЗ, що використовується у банку.

У планах Кредитвест Банку впровадження ще двох програмних продуктів від компанії CS – система управління персоналом та розрахунку заробітної плати HRM&Payroll::eCSpert та системи управлінського обліку ISMA.

Про Банк
ПАТ «Вест Файненс енд Кредит Банк» («Кредитвест Банк») – перший турецький банк в Україні, що надає банківські послуги українським, а також іноземним клієнтам. Кредитвест Банк зареєстрований Національним Банком України в жовтні 2006 року.

Підпишіться на розсилку