Укрексімбанк тепер у BankID – ще один успішний проект з CS

08 кві 2021

[Укрексімбанк тепер у BankID – ще один успішний проект з CS]

Нещодавно Укрексімбанк приєднався до сервісу електронної ідентифікації BankID. Відтепер клієнти цього великого державного банку мають зручний і безпечний онлайн-доступ до адміністративних, державних, банківських, страхових та інших послуг (посилання на прес-реліз банку).

Впровадити новий сервіс за короткий термін – всього два з половиною тижні від запиту до реалізації – допомогла злагоджена робота команди банку, компанії-розробника CS ... і трохи магії.

Оскільки передавання даних клієнта від банку до порталу послуг відбувається захищеним каналом інтернет-банкінгу iFOBS, спочатку потрібно було дещо «поворожити», щоб інформація про клієнтів Укрексімбанку – фізичних осіб потрапила в базу даних iFOBS.

Для виконання цього завдання був використаний модуль відкритих інтерфейсів iFOBS.OpenAdmin, за допомогою якого IT-команда банку швидко і успішно реалізувала можливість створення контрагентів.

«Дякуємо проектній команді банку за те, що вони швидко освоїли наш модуль iFOBS.OpenAdmin та з його допомогою імпортували інформацію про користувачів в iFOBS, що, власне, і дозволило у найкоротші терміни виконати реалізацію та вийти у продуктив», – коментує аналітик проекту з боку компанії-розробника Артем Перевозник.

«Дійсно, всі сили обох команд були спрямовані на те, щоб за два з половиною тижні реалізувати новий сервіс, і вже з 1 квітня Укрексімбанк був доданий до списку учасників BankID на сайт НБУ та  Дія», – говорить Вікторія Гойдина, проектний менеджер CS.

Вітаємо партнерів з успішним запуском нового сервісу!

Нагадаємо, що Укрексімбанк – це вже шостий банк, якому CS забезпечила підключення до сервісу BankID. Раніше були підключені Мотор-Банк, ОТП, Pinbank, Кристалбанк, Банк Львів.

Підпишіться на розсилку