Зарплатний проект від компанії CS впроваджений у банку «ГЛОБУС»

28 сер 2017

[Зарплатний проект від компанії CS впроваджений у банку «ГЛОБУС»]

Днями ПАТ «Комерційний банк «ГЛОБУС» запропонував своїм клієнтам скористатися новим сервісом.

«Відтепер ви маєте можливість суттєво спростити і автоматизувати процес нарахування заробітної плати у вашій компанії. Скористайтеся опцією роботи із зарплатним проектом через систему клієнт-банк», – сказано у зверненні на сайті банку.

Серед переваг нового сервісу:
- Повна автоматизація процесу нарахування та виплати заробітної плати
- Цілодобовий доступ до коштів на картковому рахунку
- Відкриття додаткової картки
- Підключення опції SMS-інформування та багато іншого

Все це стало можливим завдяки впровадженню модуля автоматизації зарплатних проектів iFOBS.eSalary в рамках системи дистанційного банківського обслуговування iFOBS для корпоративних клієнтів.

Для того щоб клієнти банку мали змогу легко і комфортно управляти своїми зарплатними картками, компанією CS були виконані всі необхідні роботи щодо інтеграції з процесингом та системою карткового бек-офісу компанії «УкрКарт».

Окрім зарплатного модуля, в системі iFOBS банку «ГЛОБУС» клієнтам є доступними поточні рахунки та виписки, платежі в національній та іноземній валютах, кредити та депозити, SMS- та E-mail-інформування, зберігання секретних ключів на захищених носіях ключової інформації (USB-токенах) та інші сервіси.

Нагадаємо, що окрім системи iFOBS для корпоративних клієнтів, в банку були успішно впроваджені до експлуатації інтернет-банкінг iFOBS для фізичних осіб та мобільний банкінг iFOBS.Mobile.

 

Підпишіться на розсилку