#csdigest118: Наші новини

21 Jun 2022

[#csdigest118: Наші новини]

#csdigest118

Шановні друзі, колеги.
Ділимося останніми новинами з життя та діяльності нашої компанії.

#cswork

Українськи банки почали відновлювати роботу над IT-проєктами щодо розвитку банківської інфраструктури: усе частіше до нас звертаються не лише з питань техпідтримки або обов’язкових доробок, але й з пропозиціями нових проєктів. Віримо, що це є чіткою ознакою відродження України.
Щодо міжнародних проєктів: наразі ми готуємось до впровадження комплексу рішень CS у двох банках Молдови.
Нещодавно наша компанія долучилася до Kharkiv IT Cluster – харківської громадської спілки, що з 2015 року об’єднує провідні IT-компанії, місцеву владу та вищі навчальні заклади для впровадження комплексних змін в IT-екосистемі міста.


#csevents

Відновлено проведення вебінарів, де обговорюватимуться найактуальніші теми для клієнтів CS, які використовують рішення від нашої компанії. Так, 23 червня о 16:00 відбудеться вебінар, який буде присвячено стану реалізації проєкту впровадження стандарту СЕП-4. Захід відбудеться за участю представників НБУ. Приєднуйтеся! Реєстрація за посиланням.

#csteam

До нашої команди приєдналися експерти з різних міст і країн. Наразі 16 % штату працює з-за кордону. Функціонують офіси у Києві та Львові. Будете поруч – заходьте на каву!

Продовжуємо працювати, підтримувати армію і вірити в Україну!


 

Subscribe to our Updates