CS на щорічному банківському конгресі

02 чер 2014

[CS на щорічному банківському конгресі]

BC27 травня у Києві в готелі «Опера» пройшов щорічний банківський конгрес «Banking Congress in Ukraine» - один з найважливіших заходів року для спеціалістів банківського сектору України та зарубіжжя. Партнером Конгресу вже не вперше виступила компанія СS.

Дискусія Конгресу була зосереджена на оцінці з професійної точки зору поточного стану та прогнозуванні подальших перспектив розвитку банківської системи в непростому 2014 році.

У першій секції Конгресу «Банківський сектор України: вектор змін» з доповіддю виступив Член наглядової ради УкрСиббанк Домінік Меню, який презентував до уваги учасників глобальний макроекономічний прогноз для банківської сфери України. Тамаш Хак-Ковач, Голова правління ОТП Банк, представив тему ризиків і труднощів банків в нинішні дні та шляхів їх подолання. Про стратегію роботи банків у зв'язку з підписанням договору про асоціацію з ЄС розповів Президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко.

У секції «Розвиток та фінансова стійкість» учасники прослухали доповідь заступника Голови правління ЄВРОБАНКАндрія Олійника, який розповів про досвід розвитку філіальних мереж та дистанційне обслуговування клієнтів онлайн. А Всеволод Гаврилюк, CEO компанії SemanticForce, познайомив аудиторію з техніками використання соціальних мереж з метою відстежування потенційних та існуючих ризиків для банку.

У рамках секції «Функціонування банку в період нестабільності» з доповіддю про мінімізацію ризиків та максимізацію цінності з Банківською Платформою ORACLE виступив архітектор рішень для фінансового сектору ECEMEA компанії ORACLEКоіт Поусааг.

А спеціалісти компанії CSВолодимир Лапа та Аліна Оверчук, розповіли про нові рішення від СS, що підвищують ефективність банківського бізнесу, які компанія пропонує у відповідь на нові виклики банківського ринку.

Підпишіться на розсилку