#csdigest51: Продовжуємо інформувати

15 кві 2022

[#csdigest51: Продовжуємо інформувати]

Любі друзі, колеги

Минає 51 день війни.
Продовжуємо інформувати вас про останні новини з життя нашої компанії.

#cswork

Наша команда продовжує працювати – виконуємо супровід банків у повному обсязі, упроваджуємо та вдосконалюємо наші системи.

Так, за останній реліз АБС Б2 впроваджено деякі цікаві та важливі доробки в підсистемах:
 "Контрагенти": можливість вибирати для контрагента-фізичної особи тип документа для здійснення ідентифікації під час обслуговування в банку.

  • "Нарахування процентів за рахунком": розрахунок балансу для нарахування процентів за поточним рахунком угоди на найменшу суму із залишків на заданий операційний час та на кінець дня.
  • "Продукт поточного рахунку" (ППР): контроль під час заведення угоди ППР, а саме упровадження налаштунку щодо зазначення віку контрагента.
  • "Кредити": уключення комісії до ануїтетного платежу в грейс-періоді зі збереженням суми платежу.
  • "Кредитний ризик": виконання вимог щодо змін до Постанови НБУ №351 і згідно з вимогами Постанов НБУ від 25.02.2022 р. №23 та від 21.03.2022 р. №57 щодо розрахунку кредитних ризиків банку під час воєнного стану (переведення активів до групової та спрощеної оцінки кредитного ризику; визначення терміну NPL); розподіл портфельних гарантій КМУ під час оцінювання ризику.
  • "Фінансовий моніторинг": удосконалення автоматичного відбирання тих фінансових операцій, які підлягають ФМ; перевірка наявності призначення платежу в документі.
  • "Документи": можливість попереджати користувача в разі, коли сума документа перевищує граничну.
  • "СЕП" (СЕП-4): можливість формувати запити на отримання пакету admi.998 з типом SAsp.

#standwithukraine

Доставили у рідний Харків сучасні матеріали для лікування інфарктів та інших серцевих захворювань і познайомилися з лікарями світового значення та героями Харкова.

Далі – тільки перемога! Все буде Україна!

Підпишіться на розсилку