Jet B2 зробить роботу касирів простіше!

30 чер 2015

[Jet B2 зробить роботу касирів простіше!]


24 червня 2015 року в ПАТ «Кредобанк» почала працювати підсистема «Касовий модуль» веб-клієнта Jet B2.


ПАТ «Кредобанк» є одним з перших клієнтів Компанії CS, які успішно використовують її програмні продукти – автоматизовану банківську систему B2, її веб-клієнт Jet B2, інтернет-банкінг iFOBS і аналітичну систему CS::BI.

В квітні 2015 року Банк прийняв рішення про запуск пілотного проекту по впровадженню нового модуля системи Jet B2 – «Касовий модуль» на базі одного відділення банку.

Впровадження даного модуля в ПАТ «Кредобанк» було здійснено з метою:
- надати можливість контролю над, виданими касирам під звіт готівки, залишками в касі;
- сскоротити час обслуговування клієнтів касирами;
- спростити роботу касирів;
- зменшити навантаження на канали зв'язку між відділеннями та головним офісом


Результати пілотного проекту увінчалися успіхом і вже з 24 червня 2015 року робота касирів інших відділень ПАТ «Кредобанк» здійснюється в Jet B2.

Для чого потрібен «Касовий модуль» веб-клієнта Jet B2?


«Касовий модуль» веб-клієнта Jet B2 призначений для контролю лімітів на проведення операцій в касі, автоматизації обліку коштів, виданих під звіт касирам банку.
Підсистема має простий та доступний інтерфейс, зручний в обслуговуванні клієнтів від етапу пошуку клієнта в базі контрагентів до здійснення операцій в рамках існуючих продуктів.
«Касовий модуль» системи Jet B2 був розроблений Компанією CS в кінці 2014 року. Перше впровадження відбулося в січні 2015 року в банк «Південний» (з деталями проекту можна ознайомитися тут).

Більше про «Касовий модуль» системи Jet B2 ви зможете дізнатися, відвідавши семінар Компанії CS, який відбудеться 23 липня 2015 року о 15.00 в конференц-залі готелю «Воздвиженський».

Підпишіться на розсилку