Промінвестбанк: інтеграція CS::BI з корпоративним сховищем даних

10 лип 2013

skolko-strahovaja-kompanij_148162_p0Аналітична система забезпечує високий ступінь актуальності і несуперечності інформації - найбільш важлива умова для ефективного розрахунку аналітичних показників та управлінського обліку.

Компанією CS було здiснено впровадження аналітичної системи CS::BI в якості постачальника даних у Корпоративне інформаційне сховище Промінвестбанку. Тепер аналітична система CS::BI відстежує зміни даних в Б2 (автоматизованої банківської системи) і забезпечує регулярну синхронізацію їх з даними сховища.

У результаті інтеграції реалізовано  вивантаження даних по головній книзі, цінним паперам та міжбанківським угодам купівлі / продажу валюти, таким чином, інтерфейс взаємодії забезпечує обмін даними по більш ніж 100 сутностям і нормативним довідникам.

У найближчих планах - реалізація вивантаження даних Б2 по кредитних і депозитних операціях.

CS::BI

Банківська аналітична система, заснована на платформі Oracle Business Intelligence, дозволяє проводити аналіз діяльності банку в розрізі філій, відділень, контрагентів, продуктів, рахунків, а також проводити аналіз ліквідності, оцінювати ключові показники ефективності та динаміку їх зміни. Платформа Oracle BI забезпечує швидкий доступ до необхідної корпоративної інформації та надає широкі можливості для бізнес-аналізу.

Забезпечуючи повноту, достовірність та актуальність інформації, CS::BI є ефективним і зручним інструментом управлінського обліку та аналізу.

ПАТ «Промінвестбанк» (ПІБ)

Банк надає весь повний набір сучасних послуг для юридичних і фізичних осіб. Володіє однією з самих великих мереж своїх філій та безбалансових відділень в Україні. Входить до числа найбільших і фінансово успішних банків країни.

Підпишіться на розсилку