Конференція компаній CS і Hewlett Packard Enterprise operated by Sophela

16 Dec 2019

[Конференція компаній CS і Hewlett Packard Enterprise operated by Sophela]

12 грудня компанії CS і Hewlett Packard Enterprise operated by Sophela провели спільну конференцію, присвячену результатам тестування нової технології з розміщення даних в енергонезалежній пам'яті — HPE Persistent Memory. У заході взяли участь: представники українських банків, мобільних операторів, українського процесингового центру та інших компаній.

Костянтин Григорцов, технічний консультант Hewlett Packard Enterprise operated by Sophela, розповів про особливості та переваги для бізнесу технології HPE Persistent Memory. Юрій Козловський, DBA Support компанії CS, презентував результати тестування. А Роман Мойсєєв, керівник відділу продажів інфраструктурних рішень компанії CS, поділився ціновою політикою протестованих рішень. На конференції також віддалено був присутній Антон Гаврилюк, архітектор рішень HPE Persistent Memory, який за допомогою платформи для проведення web-конференцій WebEx зміг доповнити виступи колег і відповісти на питання аудиторії.

HPE Persistent Memory:

HPE Persistent Memory (PM) — новий енергонезалежний тип пам’яті. Компанія НРЕ презентувала його весною 2019 року.

Це не тільки програмно-апаратна складова, але й додаткові сервіси, які дозволяють спроектувати та налаштувати систему для того, щоб отримати максимальну продуктивність від технологій PM. Дякуючи тому, що PM використовує високопродуктивні компоненти для збереження даних та розміщується на шині пам’яті процесора, її швидкодія наближається до традиційної пам’яті на базі DRAM. Разом з тим, вона забезпечує постійний енергонезалежний доступ до даних ваших застосунків та їх надійне збереження навіть у разі збою живлення або відключення системи.

Результати тестування:           

Результати тестування показали можливість на порядок скоротити затримки на операціях введення-виведення. Як наслідок, на не оптимізованих програмних рішеннях покращилися результати виконання розрахунків в кілька разів. При доопрацюванні програмних продуктів (виході нових версій) можливо ще більше прискорення роботи/обчислень.

Щоб отримати деталізований звіт тестування, відправити запит на проведення навантажувального тестування, а також задати питання, напишіть нам: [email protected]

Subscribe to our Updates