Впровадження IFRS :: Process у ПАТ «ВТБ Банк»

26 вер 2013

vtbЗакінчено впровадження першого етапу автоматизації МСФЗ у ПАТ «ВТБ Банк»: формування кредитного портфеля і розрахунок резервів згідно МСФЗ.

Даний функціонал реалізований в програмному комплексі " IFRS :: Process " на базі АБС " Б2 " і " CS :: Business Intelligence " .

Успішна реалізація проекту стала можлива завдяки злагодженiй взаємодії працівників Департаменту ризиків , Фінансового департаменту Банку та групи впровадження фірми CS.

Програмний комплекс дозволив автоматизувати формування кредитного портфеля і розрахунок резервів з Міжнародних стандартів з відображенням результатів у вигляді вітрин Oracle BI .

Наступні етапи впровадження передбачають автоматизацію формування всієї іншої звітності за МСФЗ.

Про ВТБ Банк

ВТБ Банк - один з найдинамічніших банків в Україні. За даними НБУ в групі найбільших банківських установ ВТБ Банк займає 6 позицію за розміром статутного капіталу , 7 позицію за розміром активів і 4 - позицію за розміром кредитного портфеля юридичних осіб за підсумками 2011 року.

Сьогодні близько 160 точок продажу в усіх областях та великих містах України надають фінансові послуги міжнародного рівня.

ВТБ Банк входить до міжнародної фінансової групи ВТБ і має інформаційно відкриту структуру власності - 99,97 % акцій банку належить ВАТ Банк ВТБ ( Російська Федерація). Банк ВТБ (РФ ) входить в 500 найбільших компаній світу.
 

Підпишіться на розсилку