XV конференція з автоматизації банківської діяльності CS Network 2019 відбулась в Одесі

18 жов 2019

[XV конференція з автоматизації банківської діяльності CS Network 2019 відбулась в Одесі]

9–12 жовтня 2019 р. в готелі «Брістоль» (м.Одеса) пройшла XV конференція з автоматизації банківської діяльності CS Network 2019. Захід зібрав понад 150 учасників: представників банків України та ближнього зарубіжжя, НБУ, ФГВФО, фінансових компаній, глобальних лідерів аудиторських та ІТ-індустрій.

Програма CS Network 2019 вийшла по-справжньому насиченою і об'єднала стратегічні і технологічні сесії, експертні доповіді, «best-practices» виступи, панельні дискусії і, звісно, неформальну частину заходу.
Генеральним партнером CS Network 2019 традиційно виступила компанія HPE. Захід також підтримали компанії Oracle (інноваційний партнер) і Cisco (технологічний партнер).

 

Відкріття CS Network 2019

Ключовою подією першого дня конференції став виступ керівництва компанії CS про підсумки діяльності компанії за 2018–2019 р, а також виступ запрошеного гостя від компанії EY, Олексія Шмуратко, з доповіддю про цифрову трансформацію у фінансовому секторі. Завершив день святкова гала-вечеря.

 

Другий день CS Network 2019

Другий день відкрили ряд доповідей про новий функціонал ключових програмних продуктів і нові рішення компанії CS, а також виступ представника НБУ, Максима Куща, з темою про розширення регламенту роботи СЕП у рамках ініціативи СЕП 24/7.

Своїми останніми напрацюваннями поділились і партнери конференції. Компанія HPE представила можливості енергонезалежної пам'яті HPE DC Persistent Memory. Компанія Oracle розповіла про успішні історії використання своїх хмарних сервісів і системи управління базами даних. Компанія Cisco – поділилась інформацією про сучасні мережеві технології на службі у додатків.

Для технічних фахівців була організована спеціалізована сесія, де були представлені результати тестування нової технології від HPЕ по розміщенню даних в енергонезалежній пам'яті.

 

Третій день и закриття CS Network 2019

Завершальний день конференції був насичений виступами експертів CS – аудиторії було представлено новий інтерфейс флагманського продукту компанії CS – АБС Б2, рішення для автоматизації кредитування СFRONT і досвід його використання в банку «Глобус». Особливу увагу було приділено спільному продукту компаній CS і EY – ProVision, який може працювати в банках з будь-якою АБС. Про бізнес-кейс впровадження та інтеграції системи ProVision розповів представник державного банку Сергій Малашенко, «Укргазбанк».

Велику зацікавленість і відкриту дискусію у учасників CS Network 2019 викликали виступ Наталії Рудухи, заступника директора-розпорядника ФГВФО, про майбутнє ФГВФО як одного з регуляторів банківського ринку та ІТ-технологій, і Ігоря Дідуха, який розповів про інноваційні проекти НБУ.

Ділову частину конференції завершили панельні дискусії «Архітектура сучасного банку з точки зору: розробника, банку» і «Цифровий банкінг: драйвери та перспективи». В обох дискусіях активну участь взяли представники найбільших українських банків.

Фінальною нотою CS Network 2019 стала гала-вечеря в ресторані «Бернардацці», де в неформальній атмосфері і під акомпанемент лаунж-виконавця учасники конференції змогли підвести підсумки зустрічі та обмінятись бізнес-контактами.

Фотозвіт заходу на офіційній сторінці CS в Facebook.

Підпишіться на розсилку