CS перевела ПАТ «Промінвестбанк» на єдину АБС в рекордні строки

27 лют 2017

[CS перевела ПАТ «Промінвестбанк» на єдину АБС в рекордні строки]

Компанія CS завершила переведення ПАТ «Промінвестбанк» на єдину автоматизовану банківську систему – АБС Б2. Проект було реалізовано за два місяці.

Вже понад шість років ПАТ «Промінвестбанк» є клієнтом компанії CS.

Першим проектом стало впровадження у банку рішення для автоматизації казначейських операцій – Trust::Treasury.

Далі, у 2013 році, відбувся проект по впровадженню АБС Б2 та її інтеграції з функціонуючою в банку АБС Oracle FlexCube. АБС Б2 була впроваджена у якості операційної системи для деяких типів операцій і системи регуляторної звітності.

У 2016 році ПАТ «Промінвестбанк» прийняв стратегічне рішення про переведення банку на єдину систему – АБС Б2.

В рамках проекту, реалізованого лише за два місяці, було здійснено переведення ключових підсистем АБС Б2 у активний режим експлуатації, та виконана додаткова міграція всіх клієнтських операцій та даних головної книги.

Спеціалістами компанії CS у рекордні строки був розроблений набір інтерфейсів до різних систем банку, серед яких інтерфейс до карткового процесингу, шлюз до системи інтернет-банкінгу для корпоративних клієнтів, інтерфейси до системи інкасації, системи обробки платежів фізичних осіб та інші.

Переведення АБС Б2 у активний режим у ПАТ «Промінвестбанк» сприяло впровадженню ще одного рішення від компанії CS – iFOBS.WebPrivate – інтернет-банкінгу для приватних клієнтів. Завдяки iFOBS.WebPrivate банк істотно знизить навантаження на відділення та витрати на обслуговування клієнтів.

Підпишіться на розсилку