Звіти на e-mail? – Легко!

12 лис 2020

[Звіти на e-mail? – Легко!]

Пропонуємо вашій увазі невелику, просту, легку в експлуатації та налаштуванні доробку в АБС Б2. Це автоматичне формування та відправлення на e-mail електронних листів із вкладеними звітами.
 

Функціональність призначено для внутрішньобанківських потреб. Наприклад, керівництво може ознайомитися зі звітом про доходи/витрати банку за попередній день, переглянувши електронну пошту вранці. Можливість регулярного відправлення звітів на e-mail дозволяє мати оперативну інформацію у разі відсутності доступу до АБС Б2 – у будь-який час, у будь-якому місці, за допомогою будь-якого гаджета, підключеного до Інтернету. Це сучасно, зручно, економить робочий час і зрештою – економить ресурси банку.

Зараз на e-mail відправляються тільки такі звіти, у яких можливе автоматичне формування окремих параметрів. Це параметри: календарні дати (поточна, перша й остання поточного та попереднього місяця), дати операційного дня (попереднього, поточного, наступного), час на поточний момент, календарна дата і час на поточний момент, ім'я та прізвище користувача, реквізити банку (ЄДРПОУ, найменування, МФО), перша і друга особа банку (ПІБ визначаються в налаштуваннях), цифровий код національної валюти.

Якщо ви бажаєте отримувати на електронну пошту й інші звіти – повідомте нас, ми готові виконати для вас відповідні доробки.

Налаштування функціональності

Для формування і відправлення звітів на e-mail виконуються налаштування в АБС Б2:

  • Налаштовуються шаблони, згідно з якими формуються електронні листи зі звітами. Кожен шаблон містить реквізити адресата та параметри певного звіту.
  • У спеціально розробленій константі банку зазначаються коди налаштованих шаблонів, за якими формуються звіти.
  • Налаштовується нова задача завершення дня, яка формує та відсилає адресату листи зі звітами згідно з налаштованими шаблонами, зазначеними в константі. Водночас для генерування звітів використовується утиліта ReportExecutor, а фізичне відправлення листів здійснюється штатними засобами АБС Б2 (email-монітор та jsender).
Цей модуль дозволяє банківським співробітникам оперативно отримувати інформацію за ключовими показниками роботи. Для більш повного, наочного та комплексного інформування використовуйте нашу систему CS::BI.

Підпишіться на розсилку